DOLAR 32,2520 -0.02%
EURO 34,7068 -0.03%
ALTIN 2.393,70-0,26
BITCOIN 2003004-2,42%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Alanya Kestel’de camiye icra geldiği iddiaları doğru değil’

‘Alanya Kestel’de camiye icra geldiği iddiaları doğru değil’

ABONE OL
15:18 - 14 Ocak 2022 15:18
‘Alanya Kestel’de camiye icra geldiği iddiaları doğru değil’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, dün yaptığı açıklamada, Alanya’nın Kestel Mahallesi’ndeki Merkez Çarşı Cami’ye elektrik borcundan dolayı icra geldiğini iddia ederek, “Bunun sorumlusu olanlarla sandıkta hesaplaşacağız” demişti. İddiaya göre, Kestel’deki Merkez Çarşı Cami’ye yaklaşık 26 bin TL’lik elektrik borcundan dolayı icra geldiği, ödeme yapılmayınca da elektriklerinin kesildiği savunulmuştu.

Bugün konuyla ilgili Büyük Alanya’ya konuşan Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Şeref Oktay, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, şunları söyledi:

“Bazı haber sitelerinde ve sosyal medya paylaşımlarında yer alan ‘Caminin elektriği kesildi, icra gönderildi’ yönündeki haberler üzerine açıklama gerekliliği oluşmuştur. Haber ve paylaşımlarda adı geçen, Alanya Kestel Mahallesi’nde yer alan merkez caminin elektriğinin kesilmesi ve haciz ihbarnamesi gönderilmesi söz konusu değildir. Kestel Merkez Çarşı Cami’nin elektrik faturaları zamanında ödenmiştir, ne öncesinde, ne de sonrasında herhangi bir icra işlemi söz konusu değildir. Ak Parti olarak halkımızın ve kurumlarımızın sorunlarının her zaman çözümü noktasında yanlarında olduğumuzu tüm Alanya halkının bilmesini ister, saygılar sunarız.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.