DOLAR 32,2482 -0.04%
EURO 34,6952 -0.1%
ALTIN 2.404,720,19
BITCOIN 2009032-2,34%
Antalya
21°

AZ BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya MHP’den Hüseyin Yıldız’a geçmiş olsun ziyareti

Alanya MHP’den Hüseyin Yıldız’a geçmiş olsun ziyareti

ABONE OL
19:00 - 22 Ağustos 2021 19:00
Alanya MHP’den Hüseyin Yıldız’a geçmiş olsun ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, tedavi sonrası evinde dinlenen MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’de tedavi olan ve ardından evinde dinlenmeye çekilen MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız’ı, İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Türkdoğan, “MYK Üyemiz Sn. Hüseyin Yıldız’ı, İl Başkanımız Sn. Hilmi Durgun ile birlikte evinde ziyaret ederek, geçirdiği rahatsızlık sonrası geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Hüseyin Yıldız ise yaptığı açıklamada, tedavi sürecinde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına, partililerine ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Yıldız, açıklamasında şunları söyledi: “Toplardamarımdaki tıkanıklık sorununu teşhis eden Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Müslüm TUNÇKIRAN ve Doç. Dr. Ali Baran BUDAK’a, Aile Hekimim Mehmet Murat KOYUNCU’ya, tedavinin yapıldığı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin LAKADAMYALI’ya, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ETLİ’ye, Göğüs Cerrahı Dr. Öğr. Üyesi Oktay ASLANER’e, başarıyla operasyonu gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahı Op. Dr. Özgür AKKAYA’ya, ameliyat ekibine, yoğun bakım ünitesi çalışanlarına ve diğer tüm hastane personellerimize teşekkür ederim.

Tedavi sürecim boyunca telefon ve sosyal medya aracılığıyla arayarak, mesaj göndererek iyi dileklerde bulunan MHP Genel Merkezi yöneticilerimize, ilgi ve alakasını devamlı hissettiren Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman BAŞKAN’a, MHP İl Başkanı Hilmi DURGUN ve yöneticilerimize, tedavi sürecin boyunca yanımdan ayrılmayan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa TÜRKDOĞAN’a, telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat YÜCEL’e, Alanya Belediye Meclisi üyelerimize, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, yönetimlerine ve bizi sevip, sayan, iyi dileklerini ileten tüm Antalya halkına ve kıymetli ülküdaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah herkese sağlık, sıhhat versin.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.