DOLAR 32,2247 -0.06%
EURO 34,7531 -0.15%
ALTIN 2.408,68-0,01
BITCOIN 2059450-0,47%
Antalya
21°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya uçtan uca tertemiz OLUYOR

Alanya uçtan uca tertemiz OLUYOR

ABONE OL
14:12 - 26 Nisan 2024 14:12
Alanya uçtan uca tertemiz OLUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya genelindeki temizlik çalışmalarını özenle sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri, caddeler, sokaklar ve kaldırımları, temizlik aracıyla yıkayıp, tertemiz bir görüntüye kavuşturuyor.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yollarda ve kaldırımlarda yıkama çalışması yapılıyor. Çalışma kapsamında, Okurcalar’dan başlayarak Demirtaş Mahallesi’ne kadar Alanya’nın tamamındaki ana arter caddeler ve sokaklar ile kaldırımlar tazyikli suyla yıkanıyor, toz ve mikroplardan arındırılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları öncelikle yaya ile taşıt trafiğinin yoğun olduğu caddeleri temizlerken, cami önleri, para çekme makinaları, çöp kutuları, sanat yapıları gibi yine vatandaşların genel olarak kullandığı bölgelerde çalışıyor.

Kent genelindeki alt geçitlerde de çalışma başlatan Alanya Belediyesi ekipleri, tüm alt geçitleri temizledi. Yapılan çalışmalarda Alanya merkezindeki ve Kestel, Mahmutlar ile Demirtaş Mahalleleri’ndeki pek çok cadde ve kaldırımda temizlik çalışması tamamlanırken, Okurcalar ve Avsallar Mahalleleri’nde temizlik çalışması ise devam ediyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.