DOLAR 32,5550 0.02%
EURO 34,9095 0.07%
ALTIN 2.429,19-0,02
BITCOIN 2095602-3,31%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da alkollü mekanlar açılmayınca Eray Erdem tepki gösterdi

Alanya’da alkollü mekanlar açılmayınca Eray Erdem tepki gösterdi

ABONE OL
07:04 - 26 Nisan 2023 07:04
Alanya’da alkollü mekanlar açılmayınca Eray Erdem tepki gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da müzik kapanış saatlerinin değişmesi için tepki gösteren ve dün akşam işyerlerini açmayan eğlence sektörü temsilcileri ALTSO Başkanı Eray Erdem’in sert tepkisiyle karşılaştı.

Yaşanan krizin ardından sektör temsilcilerini toplayan Başkan Erdem, dün ALTSO’da yapılan toplantıda ‘işyerlerinin kapanmaması konusunda’ karar aldıklarını hatırlatarak, sektör temsilcilerine alınan karara uymadıkları için tepki gösterdi.

Sektör temsilcileri, Başkan Erdem’le yapılan toplantının ardından işyerlerini tekrar açtılar ve protestodan vazgeçtiler.

Tatil ve eğlence amaçlı Alanya’ya gelen yerli, yabancı turistlerin saat 01:00’de müzik kapanmasından hoşnut olmadıklarını ve bu durumun hem işlerini aksattığını hem de sektöre zarar verdiğini belirten sektör temsilcileri, tepkilerini göstermek için bugün akşam mekanlarını açmadılar.

Eğlence sektörü temsilcileri bugün ALTSO Başkanı Eray Erdem’i ziyaret ederek, taleplerini iletmişlerdi. ALTSO’da gerçekleştirilen toplantıda iş yerlerinin kapatmayacaklarını ifade eden esnaflar, akşam saatlerinde ise kararlarından vazgeçerek iş yerlerini kapattılar.

Eğlence sektöründe yaşanan krizin ardından hemen devreye giren ALTSO Başkanı Eray Erdem, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek iş yerlerini tekrar açtırdı.

Bu tür tepkilerin turizm sektörüne zarar verdiğini ve sektörün de kendine çeki düzen vermesi gerektiğini işyeri sahiplerine söyleyen Başkan Erdem, eğlence mekanlarının tekrar açılmasını sağlayarak turizmde yaşanacak olası bir krizin de önüne geçmiş oldu.

Başkan Erdem, sektör temsilcileriyle yaptığı görüşmede ayrıca gerek merkezi gerekse yerel idarecilere durumu ileteceğini ve bu soruna çözüm üreteceklerini de ifade etti.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.