DOLAR 32,4193 -0.1%
EURO 34,8566 0.21%
ALTIN 2.440,550,11
BITCOIN 2043306-1,39%
Antalya
23°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Alman turist HEYECANI

Alanya’da Alman turist HEYECANI

ABONE OL
07:14 - 16 Nisan 2024 07:14
Alanya’da Alman turist HEYECANI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

2024 yılı turizm sezonunun gelmesiyle birlikte hareketliliğin başladığını ve Alman pazarının yoğun ilgi gösterdiğini belirten turizmci Mehmet Dahaoğlu, “Almanya pazarı için heyecanlıyız” dedi.

Hareketli bir yaz sezonu Alanya’yı bekliyor. Kaynak pazarlar Alanya’da tatil yapmak için rezervasyonlarını oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz yıla oranla nisan ayında güzel bir yoğunluk ile karşılaşıldığını belirten turizmciler umutlarını yeşertmeye devam ediyor. Son olarak Ramazan Bayramı ile birlikte Alanya sokaklarının renklenmeye başladığını belirten ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu Alman pazarının yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, “Alman pazarı hem rotalarını hem de filolarını genişletti. Türkiye’ye talep fazla” diye konuştu.

Dahaoğlu, açıklamasının devamında, fuarlarda yapılan tanıtımlarının bir hayli olumlu etki verdiğini belirterek, “2024 sezonu yavaş yavaş başlıyor. Bayram tatilindeki iç pazar hareketliliği çok fazla olmasa da sokaklarımız hareketliydi. Bu yıl erken rezervasyonların oldukça fazla olduğu ülkelerden ise ciddi beklentiler içindeyiz. Özellikle Almanya pazarı için heyecanlıyız.Almanya turizm pazarında Türkiye’ye dönük talebin hızla arttığı, bu nedenle Sun Express, Corendon, Condor ve Mavi Gök Havayolları’nın önümüzdeki birkaç yıl için hem rotalarını hem de filolarını genişlettiği ifade ediliyor. İngiltere, Polonya ve Hollanda’dan da ciddi artış haberleri geliyor. Katıldığımız fuarlar esnasında da zaten sinyallerini almıştık. Avrupa pazarındaki olumlu rüzgar bizleri mutlu ediyor. Rusya için de olumlu beklentideyiz. Umarım özlediğimiz sezonlara dönme şansı buluruz” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.