DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211.75949%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da asayiş berkemal I KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN NET TALİMAT

Alanya’da asayiş berkemal I KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN NET TALİMAT

ABONE OL
21:51 - 1 Haziran 2022 21:51
Alanya’da asayiş berkemal I KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN NET TALİMAT
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında Alanya Emniyet Müdürlüğü personeliyle turizm sezonu öncesi güvenlik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Emniyet Amiri Cengiz Usta, emniyet birimlerinden komiserler, komiser yardımcıları, polis memurları ve bekçiler katıldı.

Toplantıda, Alanya’da turizm yaz sezonu öncesi genel asayiş, trafik durumu, yolların güvenliği, eğlence mekanları, sahiller ve turizm sezonunda alınacak tedbirler hakkında Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar tarafından değerlendirmeler yapıldı.

Emniyet mensuplarına hitap eden Kaymakam Ürkmezer, “Alanya bir turizm bölgesi. Bu sebeple turizm sezonu öncesi emniyet, jandarma, sahil güvenlik personelinin hepsiyle ve zabıta görevlileri ile bir dizi bilgilendirme toplantısı yapacağız. Yaz sezonu öncesi Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızın ve Alanya’ya gelen misafirlerimizin daha huzurlu ve güvenli şekilde yaşamaları için güvenlik konusunda gereken tüm tedbirleri almalıyız.

Güvenlik konusunu sizlerle birlikte çalışarak sağlıyoruz. Her şeyden önce sizden isteğimiz, önce kendi can güvenliğinizi sağlamanız. Kendi can güvenliğinizi sağladıktan sonra vatandaşın huzur ve güveni için her türlü görev yerine getirilir. Özellikle yaz sezonunun gelmesiyle birlikte nüfus artışı sebebiyle güvenliği sağlamak için daha özverili çalışmak zorundayız. Görev alanımız olan yerleri, mekanları, işyeri sahiplerini iyi tanımamız gerek. Alanya’nın huzur ve asayişi için hep birlikte çalışacağız. Hepinize görevlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Toplantıda Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat da bir konuşma yaparak, “Yaz sezonunun gelmesi ve artan nüfus sebebiyle asayiş olayları ve güvenlik için daha tedbirli ve sık çalışmalıyız. Vatandaşlarımızın huzurlu bir yaz sezonu geçirmeleri için Alanya Emniyet Müdürlüğü olarak gereken tüm güvenlik tedbirlerini aldık” diye konuştu. Toplantı, Kaymakam Ürkmezer’in Alanya’daki asayiş ve güvenlik konularında polis memurlarının görüş istek ve önerilerini dinlemesiyle sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP