DOLAR 32,2618 0.06%
EURO 34,7922 0.03%
ALTIN 2.406,72-0,09
BITCOIN 2047144-0,39%
Antalya
24°

AÇIK

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da eşinin öldürdüğü Gönül’ün davasında mütalaa açıklandı

Alanya’da eşinin öldürdüğü Gönül’ün davasında mütalaa açıklandı

ABONE OL
16:26 - 14 Eylül 2022 16:26
Alanya’da eşinin öldürdüğü Gönül’ün davasında mütalaa açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da kendisini aldattığı iddiasıyla eşini tüfekle vurarak öldüren şahsın bugün görülen duruşmasında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı eşe karşı kasten öldürme suçundan sanığın nitelikli halden cezalandırılmasını talep ederken, sanık konuşma kabiliyetini bir sonraki duruşmaya kadar kazanabileceğini belirterek duruşmanın ertelenmesini talep etti.
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, maktulün ve sanığın çocukları S.Y. ve S.Y. ile avukatı Hasan Kutlay Toktaş, sanık avukatı Mehmet Ali Kozpınar Mahkeme Salonu’nda, sanık Yahya Yılmaz tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Cezaevi’nden SEGBİS aracılığıyla hazır bulundu. Eşini öldürdüğü tüfekle intihar girişiminde bulunan sanık Yahya Yılmaz, yüzünden ağır yaralanmış ve konuşma yetisini kaybetmişti. Sanık Yılmaz, mahkemeye duruşma öncesinde sunduğu dilekçesindeki beyanını tekrar ederek, konuşma kabiliyetini tekrar kazanmaya başladığını, davanın ertelenmesini talep ederek bir sonraki duruşmaya kadar konuşmaya başlayacağını söyledi.
Mütalaayı açıklayan savcılık makamı, sanığın eşe karşı kasten öldürme suçundan nitelikli halden cezalandırılmasını talep etti. Mütalaaya karşı son sözü sorulan sanığın oğlu S.Y. ve kızı S.Y., mütalaayı kabul ettiklerini belirterek, en ağır cezayı almasını talep ettiklerini söyledi. Mahkeme heyeti bir sonraki duruşmada sanık Yahya Yılmaz’ın mahkeme salonuna getirilmesine ve duruşmanın 11 Kasım’a ertelenmesine karar verdi. Alanya’nın Oba Mahallesi’nde 8 Ekim 2021’de meydana gelen olayda Yahya Yılmaz, boşanma aşamasındaki eşi Gönül Yılmaz’ın bulunduğu markete gitmişti. Eşi Gönül Yılmaz ile tartışmaya başlayan Yahya Yılmaz, kendisini aldattığı iddiasıyla eşini av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra intihara kalkışmıştı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.