DOLAR 32,3202 0.2%
EURO 35,1032 -0.1%
ALTIN 2.298,110,92
BITCOIN 23121412,54%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da gergin saatler I ÇEVİK KUVVET GELDİ

Alanya’da gergin saatler I ÇEVİK KUVVET GELDİ

ABONE OL
01:32 - 6 Mayıs 2023 01:32
Alanya’da gergin saatler I ÇEVİK KUVVET GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın en işlek turistik caddelerinden biri olan Damlataş Caddesi’nde ortalık karıştı. İki grup arasında çıkan ve silah seslerinin de yükseldiği kavgaya çok sayıda polis müdahale etti.

Saat 23.00 sıralarında Damlataş Caddesi, eski Kelebek Mobilya kavşağı, Oral Sokak girişi karşısında iki grup arasında kavga çıktı. Birbirlerine saldıran kalabalık iki grubun kavgası ana yola kadar taştı. Silah seslerinin de yükseldiği kavganın daha da şiddetlenmesiyle çok sayıda polis olay yerine geldi. Yaralılar çevre hastanelere götürülürken polis çok sayıda kişiyi de gözaltına aldı.

Olay yerine MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Sevdalıları Grubu Başkanı Kemal Yetgin ve ekibi de gelerek bilgi almaya çalıştı. Daha sonra her iki grup da polisin ricasıyla ekiplerini alarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayı gören bazı vatandaşların iddiasına göre, köpeğini gezdiren 15 yaşlarında bir gencin, bir turist grubunun yanından geçtiği sırada turistin köpekten korktuğu, o sırada turistlerin olduğu alanda bulunan bir esnafın ise “neden turistleri korkutuyorsun” diyerek çocuğa tokat atması üzerine çocuğun durumu ailesiyle paylaştığı ve aile fertlerinin gelmesi üzerine ise iki tarafın tartışmasının kısa sürede kavgaya dönüştüğü iddia edildi.

Olaya müdahil olan Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat’ın girişimleri ve sağduyulu yaklaşımları sonucu olaylar büyümeden kısa sürede sona erdirildi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.