DOLAR 32,5775 0.1%
EURO 34,9456 0.27%
ALTIN 2.416,12-0,28
BITCOIN 2096862-3,39%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA İNFİAL YARATAN ŞOK PAYLAŞIM

ALANYA’DA İNFİAL YARATAN ŞOK PAYLAŞIM

ABONE OL
16:43 - 9 Eylül 2020 16:43
ALANYA’DA İNFİAL YARATAN ŞOK PAYLAŞIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Bir dönem Ak Parti’den Alanya Belediye Başkan Aday Adayı da olan Harita Mühendisi Mustafa Başak, son günlerin tartışma konusu haline gelen bazı sözde tarikat şeyhlerinin küçük yaştaki çocukları cinsel istismarı hakkında sosyal medya hesabında şok bir paylaşım yaptı. Bir camide çekilen, bir baba ile başörtülü küçük kızının fotoğraflarına yapılan fotoşoptaki şok ifadelere ve bunu paylaşan Mustafa Başak’a tepki yağdı.

Yahya Yüksek adlı bir vatandaş, “Bir sapık yüzünden dinle namazla alay eden, dini kötüleyen, namaz kılanları dahi suçlayan bedbahtlar var ne yazık ki. O sapık, o namussuz asılsın, idam edilsin demeleri gerekirken, idam kararı gelsin, bu sahtekarlar, sapıklar, şerefsizler, idam edilsin, insanlar da İslam’ı suçlamaktan vazgeçsin lütfen. Bir sapık namussuz şerefsiz çıktı, din ve namaz düşmanlarına fırsat çıktı. Bunlar acaba neden bu sapıklar alçaklar asılsın idam edilsin demiyorlar da dini namazı ve Müslümanları suçlayıp alay ediyorlar. İdam kararı gelsin, bu namussuzlar idam edilsin” dedi.

Abdullah Eye, “Ne alaka ya, bu rezillik böyle. Nasıl paylaşım, bu yakışmadı size Mustafa bey, yakışmadı. Bir kaç it yüzünden dinimize bu paylaşım yakışmadı” derken, Hasan Celiloğlu, “Mustafa Başak bu karikatür sana…” dedi. Hüseyin Gargı, “İslam dini her şeyin en güzelini emreder, bazı sapıklar yüzünden lütfen dinimizi ilişkilendirmeyin” yorumu yaptı. Mücahid Mecek, “Mustafa Bey bu işi alışkanlık haline getirdi. Yakın zamanda yine benzer paylaşımlar yapmıştı, kendisine yakışmadı değil, kendisine yakışanı yapıyor anlaşılan” diye konuştu.

Halkı tahrik ettiği ileri sürülen bu paylaşım hakkında bazı duyarlı vatandaşların suç duyurusunda bulunacakları öğrenilirken, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ise  Mustafa Başak hakkında nasıl bir işlem yapacağı merak konusu oldu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.