DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050067-2,23%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da kimliği belirsiz kişiler terör estirdi

Alanya’da kimliği belirsiz kişiler terör estirdi

ABONE OL
14:20 - 26 Ağustos 2022 14:20
Alanya’da kimliği belirsiz kişiler terör estirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

Alanya- Dinek arası çalışan otobüs firmaları kimliği belirsiz kişi yada kişilerin hedefi haline geldi. Kimliği belirlenemeyen kişiler 1 haftada 2’nci kez içinde yolcu bulunan otobüslerin camlarını yere indirdiler.

Alanya Otogarı’nda çalışan firmalar 1 hafta içinde 2’nci kez saldırıya uğradı. İçerisinde yolcu bulunan otobüslere gerçekleştirilen saldırılara isyan eden firma yetkilileri yaşanan duruma tepki göstererek “Doğuda devletimiz terörü bitirdi ama maalesef Alanya’da terör devam ediyor. Çalıştığımız firmaların ve Alanya Otogarı’nda çalışan firmaların çoğunun Alanya-Dinek arasında bu hafta 2’nci kez camları kırıldı. Üstelik içerisinde yolcu bulunuyordu. Bu otobüslerin içinde sizlerin de anne, baba ya da çocuğunuz olabilir. Camına atılan cisimlerden zarar gelebilir” dediler.

‘Alanya muzun başkenti olabilir ama muz Cumhuriyeti değil’ diyerek tepkilerini dile getiren yetkililer “Burada en büyük beklentimiz; devletimizin, emniyetin ve jandarmanın bu suçluları bulması ve cezalandırmasıdır. Alanya muzun başkenti olabilir ama muz Cumhuriyeti değildir. İnşallah yetkililer gerekeni yapacaktır. Camı kırılan otobüsçü dostlarımıza geçmiş olsun diyoruz” ifadelerini kullandılar.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.