DOLAR 32,5572 0.21%
EURO 34,9756 -0.01%
ALTIN 2.457,470,89
BITCOIN 20921281,42%
Antalya
25°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA MASKE TAKMAYAN ŞAHSA 900 TL CEZA

ALANYA’DA MASKE TAKMAYAN ŞAHSA 900 TL CEZA

ABONE OL
21:44 - 14 Eylül 2020 21:44
ALANYA’DA MASKE TAKMAYAN ŞAHSA 900 TL CEZA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in koordinesinde şehir merkezinde maske denetimi gerçekleştirildi. Maskesiz dolaşan bir kişi kendisini maske takması konusunda uyaran polise verdiği tepkisi ise şaşırttı. Polisin uyarıları rağmen maske takmamakta direnip, “Ben ameliyatlıyım, nefes alamıyorum. Sokakta bir sürü insan var takmayan. Hadi ekibi çağır gelsin” diyen kişiye 900 TL ceza kesildi.

 Kaymakam Fatih Ürkmezer’in koordinesinde Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Usta, Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Abdullah Çağatay Avcı’nın katımıyla korona virüs denetimi gerçekleştirildi.  Polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleriyle birlikte denetimlere katılan Ürkmezer, Alanya’nın en işlek caddesi olan Atatürk ve Bostancıpınarı caddelerinde esnafları tek tek gezerek maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı. Ürkmezer, maske kullanımı konusunda işletme sahipleri ve vatandaşları uyardı. Vatandaşlara maske veren Ürkmezer, korona virüs tedbirlerine uyulması yönünde hatırlatmalarda bulundu.

Şekerhane Mahallesi Bostancıpınarı Caddesi üzerinde denetim esnasında maskesiz dolaşan T.A. isimli bir vatandaşın kendisini maske takması konusunda uyaran polise verdiği tepkisi ise şaşırttı.  Polisin  toplum sağlığı için maske takılması uyarısına karşı T.A., “Bu zamana kadar yoktu, bugün mü toplum sağlığı oldu. Biz niye maskeyi yanımızda taşıyoruz. Ben ameliyatlıyım, nefes alamıyorum. Sokakta bir sürü insan var takmayan” diye tepki gösterdi.  Polise direnmesinin ardından gözaltına alınacağını anlayan T.A., kendisini uyaran polise, “Hadi ekibi çağır gelsin” şeklinde sözler söyleyerek hızla uzaklaşmak istedi.  Ekipler tarafından gözaltına alınan T.A. polis aracına bindirilerek karakola götürüldü. T. A. hakkında İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı karar uyarınca 900 TL ceza kesildikten sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.