DOLAR 32,4233 0%
EURO 34,6887 -0.35%
ALTIN 2.395,30-1,62
BITCOIN 1966065-3,70%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da otobüs şoförlerine sıkı DENETİM

Alanya’da otobüs şoförlerine sıkı DENETİM

ABONE OL
17:24 - 17 Nisan 2024 17:24
Alanya’da otobüs şoförlerine sıkı DENETİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Jandarma Komutanlığı şehirlerarası otobüsleri denetledi. Trafik ve alkol kontrollerinden geçirilen 12 otobüs şoförüne, yol güvenliği konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Alanya Jandarma Komutanlığı, Avsallar D-400 Karayolu’nda gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerle yol güvenliğini artırmayı hedefliyor. Şehirlerarası seyahat eden otobüsler ve şoförler sabahın erken saatlerinde başlayan ve gün boyu süren denetimlerle trafik ve alkol kontrollerinden geçirildi. Bu sıkı güvenlik önlemleri kapsamında toplamda 12 otobüs şoförü, Alanya Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından detaylı şekilde denetlendi.

Denetimlerde trafik kurallarına uygunluk ve alkollü araç kullanımı konularında herhangi bir ihlal olup olmadığı titizlikle incelendi. Şoförlerin ve yolcuların güvenliği için yapılan bu kontrollerin bölgedeki trafik güvenliğini artırmayı amaçlandığı belirtildi.

Ayrıca, jandarma ekipleri tarafından yolcu ve şoförlere yönelik trafik bilgilendirme çalışmaları da yapıldı. Bu bilgilendirme çalışmaları ile yol güvenliği konularında farkındalık yaratılması ve olası kazaların önlenmesi hedefleniyor. Eğitimlerde, yolculara ve şoförlere trafik kurallarının önemi ve bu kurallara uymanın yol güvenliğindeki rolü vurgulandı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.