DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22480431.21072%
Antalya
37°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Alanya’da otoparkta ilk FUAR YAPILDI

Alanya’da otoparkta ilk FUAR YAPILDI

ABONE OL
15:28 - 5 Şubat 2024 15:28
Alanya’da otoparkta ilk FUAR YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde Başak Fuarcılık’ın düzenlediği iki fuar ve bir uluslararası yarışmanın startı törenle verildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kentimizde bir ilki daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi. Böylece Alanya’da otoparkta ilk kez fuar düzenlenmiş oldu.

Turizmin başkenti Alanya’da düzenlenen törenle iki fuar ve bir uluslararası yarışmasının startı verildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Kural, Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Ergül Demiral, Gastronomi Yıldızları Derneği Başkanı Hidayet Kızıları, Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanlar Derneği Başkanı İlhami Yalçınkaya, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, Akdeniz Yiyecek & İçecek Yöneticileri Derneği Başkanı Mustafa Gençer, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği Başkanı Hakan Yeni, Alanya Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği Başkanı Sevgi Topuzel, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, siyaset ve iş dünyasından temsilciler törene ilgi gösterdi.

Bir ilki daha gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi olarak kentimizde bir ilki daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Belediyemiz ev sahipliğinde, “Otel, Restaurant, Cafe Ekipmanları ve ev dışı tüketim ürünleri fuarı” bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Kentimizde bir ilk olma özelliği taşıyan ve üç gün sürecek fuarımızda Alanyalı esnaflarımız ve şehir dışından gelecek pek çok firmayı fuar alanımızda ağırlayacağız. Fuarımızın Alanya’mıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP