DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061.67082%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da özel ekipten 11 ayda 15 bin işlem

Alanya’da özel ekipten 11 ayda 15 bin işlem

ABONE OL
18:28 - 21 Aralık 2023 18:28
Alanya’da özel ekipten 11 ayda 15 bin işlem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Belediyesi ve Alanya Emniyet Müdürlüğü koordinesinde kurulan birim, kaldırım ve otobüs duraklarına yapılan hatalı parklara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Özel ekip yıl boyunca 15 bin hatalı parka işlem yaptı.

Alanya Kaymakamlığı koordinesinde Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği’nde ortaklaşan kurulan ekip şehrin ana arterleri başta olmak üzere trafik yoğunluğu olan bölgelerde sıkı denetim sürüyor. Sene başından itibaren yoğun olarak çalışan özel ekip, otobüs duraklarına yapılan parklar, kaldırıma, yaya geçidi ve görme engelli yürüme yollarına yapılan parklara işlem uygulanıyor.

Yıl boyunca 15 bine yakın araca işlem yapan ekipler en çok kaldırım ve otobüs durak giriş çıkışının kapatılması sorunu ile karşı karşıya kaldı. Kavşaklar, çift sıra parklar ve kaldırım işgallerinde ise para cezasının yanı sıra araçlar emniyet otoparkına çekiliyor.

Gün boyu yapılan denetimde hatalı park yapan sürücüler kimi zaman saniyelerle cezadan kurtulurken kimi zaman ise aracını yerinde bulamayınca polisi arayıp aracının çalındığı ihbarında bulunuyor. Müracaat sırasında hatalı parktan aracının otoparka çekildiğini öğrenince soluğu yediemin deposunda alıyor. Hem hatalı parkın cezasını hem de çekici ve otopark ücretini ödeyince aracını teslim alıyor. Hatalı parklardan dert yanan vatandaş ise uygulamadan memnun. Yayalar özellikle kaldırım ve yaya geçiş noktalarına yapılan parklardan dolayı zor durumda kaldıklarını belirterek zabıta ve polise teşekkür ediyor.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP