DOLAR 32,2025 -0.01%
EURO 35,0178 0%
ALTIN 2.520,000,79
BITCOIN 22026822,36%
Antalya
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Alanya’da petrol istasyonu kamu yolunu mu KAPATTI?

Alanya’da petrol istasyonu kamu yolunu mu KAPATTI?

ABONE OL
16:27 - 10 Mayıs 2024 16:27
Alanya’da petrol istasyonu kamu yolunu mu KAPATTI?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı, Köfteci Yusuf yanında yer alan, 595 ada 4 parsel üzerinde bulunan Yılmaz Petrol’ün kamuya ait yolu gasp ettiği iddia ediliyor. Bölgede ikamet eden ve evine ulaşmak için her gün en az iki kez yolu kullanmak zorunda olduğunu söyleyen bir vatandaş, akaryakıt istasyonunun bulunduğu yerden yol geçtiğini ancak araçların anayoldan söz konusu yola girmek için akaryakıt istasyonundan geçmek zorunda kaldığını, bunun da büyük zorluklara yol açtığını belirtti.

Yolu gasp ettiği söylenen akaryakıt istasyonunun yol kısmındaki yapısının kaçak olduğu da iddialar arasında. Yerel seçim öncesi dönemin Alanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e yakınlığı ile bilinen, istasyonun her yerine Yücel’in dev posterlerini asan petrol istasyonu sahipleri hakkında bu iddialar karşısında yeni dönem Alanya Belediyesi’nin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu.

Öte yandan Yılmaz Petrol Müdürü Yusuf Şevik, petrol istasyonunun sınırlarının belli olduğunu, bunu kırmızı sprey boya ile işaretledilerini, arzu eden herkesin gelip görebileceğini söyleyerek iddiaların asılsız olduğunu kaydetti.

İşte o görüntüler…

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.