DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074041-1,31%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘ALANYA’DA TÜRK OLMAK SUÇ MU?’

‘ALANYA’DA TÜRK OLMAK SUÇ MU?’

ABONE OL
08:54 - 21 Ocak 2021 08:54
‘ALANYA’DA TÜRK OLMAK SUÇ MU?’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Geçtiğimiz hafta Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ndeki sahilde Rusların yaptığı toplu ayinde sosyal mesafe kurallarının hiçe sayılması, maske takılmaması tepki toplamaya devam ediyor. Bu konuda herhangi bir cezai müeyyide uygulanıp uygulanmadığı merak konusu olurken, Alanyaspor taraftar grubu liderlerinden olan esnaf Muhittin Deniz Düşünceli de çifte standart uygulandığını belirterek tepki gösterdi.
Düşünceli, “Mahmutlar’da bir hafta öncesinde toplanıp etkinlik yapan yabancılar ile ilgili herhangi bir cezai işlem uygulanacak mı diye bekledim. Turizm önemli fakat turizm önemli diye de insanımızın sağlığını hiçe sayanlara yazıklar olsun. Korona illeti yüzünden bir çok esnaf kepenk kapattı, bir çoğuna da dükkan açmak yasak. Ne için? Virüs devam ettiği için. E böyle mi bitecek? Kimse kusura bakmasın ama bu hareketi yabancılar değil de Türkler yapsaydı Alanya’yı bırakın Türkiye’yi ayağa kaldırırlardı. Herkes görevini layıkıyla yapmalı” dedi.
Düşünceli’nin sosyal medya hesabındaki bu paylaşıma, Hatice Adem Karataş adlı bir takipçisi de destek verdi. Karataş, “Bu memlekette Türk olmak suç. Neden, çünkü yabancılar para getiriyor. 18 yasındaki çocuğa ağlaya ağlaya ceza yazıp gönderenler bunları görmezden gelir. Taziye evleri, düğünlerde bol ceza yazdılar. yazık günah ya. Hem bunlar yaydı hastalığı. Biz bize Türkler yeteriz. Ben böyle adalete bir şey demiyorum. Her zaman derim, adalet olmayan ülkede adalet arıyoruz. Kendi insanına ceza yazıp elin yabancısına yazamayan adalet” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.