DOLAR 32,5146 0.28%
EURO 34,6058 0.27%
ALTIN 2.499,670,68
BITCOIN 2040718-1,09%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyalı jeofizikçi yerli tatilcilerle tartıştı

Alanyalı jeofizikçi yerli tatilcilerle tartıştı

ABONE OL
09:11 - 24 Temmuz 2021 09:11
Alanyalı jeofizikçi yerli tatilcilerle tartıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın tanınmış kuyumcularından Hayırlı Kuyumculuk sahibi Nuri Kaptanoğlu’nun oğlu, Jeofizikçi Erman Kaptanoğlu, dün gece Alanya’ya gelen yerli tatilcilerin sözlü ve bıçaklı saldırı girişimine maruz kaldığını açıkladı. “Sizi Alanya’da istemiyoruz” diyen Kaptanoğlu, başından geçen olayı şu sözlerle anlattı: Biraz önce mecburen dışarı çıkmak zorunda kaldığım (uzak bir yere misafirliğe gittim ki normalde böyle yoğun trafik olduğu günler araba ile yolculuk yapmam) bir yerden dönüşte Atatürk Anıtı’nın oradaki Ev Restoran’ın oradan içeri girip arabamı park edecektim.

Orası Atatürk Caddesi’nden kuzeye doğru tek yön biliyorsunuz. Ters yönden 3 tane araba sırayla ana caddeye doğru çıkmaya çalışıyorlardı. Sırasıyla 06 plaka, arkadın da 42 plaka onun arkasında da 46 plakalı araçlar vardı. En öndeki 06 plakalı araca “tersten geliyorsun” dedim. Adam (muhtemelen alkollü idi) hayatımda hiç işitmediğim küfürlerle (ağzımdan, yüzümden başlayıp, annemden ve bacımdan devam ederek küfürler saydırdı) ben yine sakinliğimi koruyup “doğru konuş” diye uyardıktan sonra bıçakla arabadan inip arabaya doğru gelmeye çalıştı. Arkada oturan ailesi araya girdi ve durdurdu.

Şimdi ben soruyorum: Değerli Ankaralı, Konyalı, Gaziantepli, Kahramanmaraşlı misafirler. İnsan olanlarınızı tenzih ederek, siz buraya ne amaçla geliyorsunuz? Ben şahsen sizleri Alanya’da görmek istemiyorum. Sokakta, çimde, plajda yatmanız bile benim için sorun değil. Fakat sizin ne amaçla Alanya’ya geldiğinizi öğrenmek istiyorum. Pavyonları güzel Ankara var iken, otelleri çok kaliteli Manavgat-Antalya var iken, neden Alanya? Bizim huzurumuzu neden kaçırıyorsunuz? Ben sinirime hakim olamayıp, bu 06 plakalı herifi arabasının içerisinde vursam; hem kendi hayatımı hem de o aşağılık herifin ailesini boş yere yakmış olurum.

Bu yüzden; değerli Ankaralı, Konyalı, Gaziantepli, Kahramanmaraşlı arkadaşlarım lütfen aranızdan “insan” olanları Alanya’mıza gönderin. Yoksa diğerleri de gelecek ise ben şahsen hiçbirinizin gelmesini istemiyorum. “İnsan” olanlarınızın başımın üzerinde yeri var fakat diğerleri Alanya’ya bir daha gelirseniz hoş karşılanmayacaksınız, bilesiniz. Beni üzen şey ise adam “Seni burada Alanya’da s..erim, bütün Alanyalı’ları da s..erim” derken etrafıma baktım ve bir sürü Alanyalı görmeme rağmen hiç bir tepki göremedim onlardan. Sadece 1 kişi adama doğru konuş diye tepki verdi o kadar. En çok üzüldüğüm konu da bu oldu. Saygılar, sevgiler.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.