DOLAR 32,1929 -0.22%
EURO 35,1400 0.33%
ALTIN 2.470,231,00
BITCOIN 21216456,72%
Antalya
21°

AÇIK

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanyalı sanatseverler Harabedeki Mezar’ı izledi

Alanyalı sanatseverler Harabedeki Mezar’ı izledi

ABONE OL
18:33 - 4 Kasım 2021 18:33
Alanyalı sanatseverler Harabedeki Mezar’ı izledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya, Mahmutlar, Oba, Tosmur, Kestel bölgeleri olmak üzere, ilçenin değişik bölgelerinde çekilen ‘Harabedeki Mezar’ filmin galası Alanya Kültür Merkezi’nde seçkin konukların katılımı ile yapıldı.
Film gösterimi öncesi rol alan bütün oyunculara teşekkür belgesi ve 12 başrol oyuncusuna plaket verildi. Senaryo ve Yönetmen koltuğunda Zeki Demir otururken, Durali Özer filmin yapımını üstlenip başrolde yer aldı. Bir Alanya tanıtım filmi özelliği de taşıyan filmde şehrin doğal güzellikleri ve kültürel değerleri de hikaye bütünü içinde yer aldı. ‘Harabedeki Mezar’ isimli filmin kurgu ve montajını Seva Altunsoy yaptı.
Dün akşam saat 19.00 da Alanya Kültür Merkezi’nde galaya filmdeki oyuncular, seçkin konuklar ve siyasiler de katıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Durali Özer, Aysel Ceyhan, Sevda Altunsoy, Cemil Koçyiğit, Kazım Adiyaman, Olgu Gülçelik, Ayfer Uğurluoğlu, Ayten Aslanbey, Fatma Sultan Ateş, Nuri Eser, Fatih Çelik, İbrahim Şenel yer alırken Şennur Arslan ve Zeki Demir filmin başrollerini paylaştı. Filmde aşk, komedi, aksiyon ve dram harmanlandı. Filmde yurdum insanının karakterleri, iyilerle kötülerin mücadelesi yer aldı. Gala sonrası konuklar oyuncuları tebrik etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.