DOLAR 32,3717 0.12%
EURO 34,9604 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22735561,09%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanyaspor kendi evinde Kanarya avına çıkıyor

Alanyaspor kendi evinde Kanarya avına çıkıyor

ABONE OL
07:25 - 18 Mart 2023 07:25
Alanyaspor kendi evinde Kanarya avına çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında pazar günü şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe’yi Oba Stadı’nda konuk edecek. Mete Kalkavan’ın düdük çalacağı karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta müsabakaları oynanıyor. Lig’de zorlu bir maç periyotuna giren Corendon Alanyaspor, 26. hafta mücadelesinde yarın (19 Mart Pazar) Fenerbahçe ile Oba Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu ve Candaş Elbil yönetecek.

Ligde istikrarsız sonuçlar alan ve küme düşme hattına iyice yaklaşan Alanyaspor, evindeki maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile ilk iç saha maçını kazanan turuncu yeşilliler, Fenerbahçe’yi evine eli boş göndermek istiyor. Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile arasında 9 puanlık fark oluşan Fenerbahçe’nin ise puan kaybına tahammülü yok. Avrupa Kupalarına da veda eden Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında mutlak üç puan istiyor.

İki takımda da eksikler var. Corendon Alanyaspor’da Leroy Fer kart cezası nedeniyle forma giyemezken, Fatih Aksoy, Umut Güneş ve Yusuf Özdemir ise 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Bu oyunculardan kart göre olursa Gireunspor maçında cezalı duruma düşecek. Fenerbahçe’de ise Attila Szalai kart cezası, Luan Peres, Lincoln ve Michy Batshuayi sakatlık nedneiyle Alanyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Sarı lacivertlilerde Serdar Aziz, Miha Zajc, gustavo Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu 3’er sarı kartla sınırdaki oyuncular.

Alanyaspor ile Fenerbahçe Süper Lig’de daha önce 13 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan bu 13 maçta Alanyaspor 3, Fenerbahçe 7 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 maçta eşitlik bozulmadı. Söz konusu 13 karşılaşmada Alanyaspor 14 gol, Fenerbahçe ise 28 gol attı. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 5-0 kazanmıştı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.