DOLAR 32,4990 0.15%
EURO 34,8276 0.28%
ALTIN 2.489,231,11
BITCOIN 2036240-0,28%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Arkadaşının menemen isteğini geri çeviremedi bisikletinden oldu

Arkadaşının menemen isteğini geri çeviremedi bisikletinden oldu

ABONE OL
15:11 - 29 Ekim 2022 15:11
Arkadaşının menemen isteğini geri çeviremedi bisikletinden oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da emekli bir şahsın bisikleti ziyarete geldiği arkadaşının iş yeri önünden çalındı. Arkadaşının menemen teklifini geri çeviremeyen şahsın, kilitsiz bisikletinin hırsız tarafından çalınma anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 4 gün önce Muratpaşa’nın Balbey Mahallesi’nde yaşandı. 60 yaşındaki Faruk Palalar bisikletiyle arkadaşını ziyarete geldi. Bir süre iş yeri önünde sohbet eden ikili, daha sonra personelin yaptığı menemeni yemek için üst kata çıktı. Yaklaşık 15 dakika sonra aşağı inen Palalar, bisikletinin yerinde olmadığını gördü. Güvenlik kamerasını inceleyen Palalar, bisikletinin çalındığını fark etti ve durumu polise bildirdi.
Bisikletin çalınma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde şahsın bisikleti gözüne kestirip, binanın çevresinde gezmesi, iş yerini önünde eli arkasında bir ileri bir geri gittiği ve kimsenin olmadığını anladığı anda binip gittiği anlar yer aldı.
Faruk Palalar, geçtiğimiz salı günü arkadaşını ziyarete geldiğini hatırlatarak, “ Geldim, arkadaşlar menemen yapmışlar. Tok olduğumu söylememe rağmen üst kata menemen yemeye çıktık. Bisikletimi dükkanının önüne park ettim. 15 dakika sonra aşağıya indim, bisikletimin yerinde olmadığını merdivenden inerken fark ettim. Bisikletimi çalmışlar. Kamera kayıtlarına baktım, sonra polisi aradım” dedi.

“Menemen bisiklete mal oldu”

Kayıtları incelediğinde bir kişinin önce binanın arasına geldiğini ve uzun süre iş yeri önünde inceleme yaptığını gördüğünü ifade eden Palalar, “ Hırsız kimsenin olmadığından emin olduğu anda bisikletimi alıp arka sokaklara gidiyor. Kendi bisikletiymiş gibi şahıs bindi gitti. Bisikletimin değeri 2 bin TL civarında. Menemen bize bisiklete mal oldu. Bisiklet kullanmayı seviyorum çalınsa da yeniden bisiklet alacağım” diye konuştu.
Palalar, hırsızların üçüncü kez bisikletini çalmasına rağmen yeni bir bisiklet daha alacağını sözlerine ekledi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.