DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20779721,34%
Antalya
24°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Bakan Ersoy: ‘Yangın otellerden çok uzakta’

Bakan Ersoy: ‘Yangın otellerden çok uzakta’

ABONE OL
12:58 - 29 Temmuz 2021 12:58
Bakan Ersoy: ‘Yangın otellerden çok uzakta’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta dört noktada  aynı anda yangın çıktı. Yangın yerlerinin turizm bölgesine uzak olduğu bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek “Dört yerde birden aynı anda olması dikkat çekici” dedi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yangına ilişkin “Akıl almaz, kötü bir tablo. Tam anlamıyla neyin içinde olduğumuzu bile fark edemedik” dedi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ilçede 4 noktada başlayan ve geniş bir alana yayılan yangın alanında incelemelerde bulundu.

Helikopter ile bölgeyi gezen bakanlar, daha sonra gazetecilere açıklama yaptı. Bakan Mehmet Ersoy, çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Yangına tam zamanında, çok fazla ekipmanla müdahale edildiği için turizm bölgelerine ulaşmadı. Yerleşim yerlerine uzak bölgelerde seyrediyor” dedi. Bakan Ersoy şöyle devam etti: “Yangın hem yerleşim yerlerinden hem turizm bölgelerinden oldukça da uzaklaşmaya başladı. İnşallah gece boyunca kontrol altında tutulabilirsek yarın inşallah büyük bir gayretle rüzgar da hızını keserse bu yangın söndürülebilir diye umut ediyoruz.

Otelciler Birliği olsun AKTOB, TÜROFED olsun arkadaşlar, zaten ekiplerin kumanya ihtiyaçları olsun acil durumda kullanmak üzere oda ihtiyaçları olsun hazır bekliyorlar. Her türlü kumanya ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyorlar.  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek “Dört yerde birden aynı anda olması dikkat çekici” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yangına ilişkin “Akıl almaz, kötü bir tablo. Tam anlamıyla neyin içinde olduğumuzu bile fark edemedik” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.