DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2032946-2,30%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BAKAN SOYLU’YA ALANYA’DAN MESAJ YAĞDI

BAKAN SOYLU’YA ALANYA’DAN MESAJ YAĞDI

ABONE OL
13:14 - 13 Mart 2021 13:14
BAKAN SOYLU’YA ALANYA’DAN MESAJ YAĞDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan annesi Servet Soylu vefat etti. Vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Bakan Koca, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah’tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İçişleri Bakanımız, dava ve yol arkadaşım Süleyman Soylu’nun ve ailesinin acısını paylaşıyor, merhume Servet Soylu’ya Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, “İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun vefat eden muhterem anneleri Servet Soylu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yüce Mevlam rahmetiyle muamele eylesin. Mekânı Cennet olsun” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Annesi Servet Soylu hanımefendiyi kaybeden İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile ailesine sabır ve başsağlığı, merhumeye Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun vefat eden kıymetli annesi #servetsoylu hanımefendiye Allah’tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, “Annesini kaybeden İçişleri Bakanımız Sayın
Süleyman Soylu’ya başsağlığı, merhume Servet Soylu’ya Allah’tan Rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.