DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2,12%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Erdem, ALKÜ’de tecrübelerini ANLATTI

Başkan Erdem, ALKÜ’de tecrübelerini ANLATTI

ABONE OL
17:11 - 29 Mart 2024 17:11
Başkan Erdem, ALKÜ’de tecrübelerini ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ALKÜ Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Turizm Sektöründe Kariyer Söyleşileri – I’ programının konuğu olan ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya turizminin kalitesini ve yöntemlerini anlattı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) başta turizm olmak üzere birçok iş birliği projelerini birlikte yürüttüğü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile tecrübe paylaşım odaklı eğitimlerine de devam ediyor. Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen, moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Serpil Kocaman’ın yaptığı Turizm Sektöründe Kariyer Söyleşileri – I programının konuğu ALTSO Başkanı Eray Erdem oldu.

İİBF Konferans Salonu’ndaki programa ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Prof. Mehmet Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Akın, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

ALKÜ’nün turizm, sağlık ve spor alanında bölgesine büyük katkılar sağladığını belirten ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, bu katkıların her geçen gün artarak sürdüğünü dile getirdi. Rektör Türkdoğan, Alanya’nın turizm cenneti olduğunu hatırlatarak ALKÜ Turizm Fakültesi’nden mezun olan öğrencilerin teorik ve uygulamalı eğitimlerle sektörlerinde aranan niteliklere sahip bireyler olduğunu vurguladı. ALKÜ Turizm Fakültesinin Alanya için büyük önem taşıdığını söyleyen Türkdoğan, “Öğrencilerimizin ALTSO Başkanı Sayın Eray Erdem’den sektörle ilgili tecrübelerini dinlemeleri, kendileri için büyük bir deneyim olacaktır. Sayın Başkanımız Eray Erdem’e katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.