DOLAR 32,2532 0.13%
EURO 34,8371 -0.1%
ALTIN 2.423,78-0,83
BITCOIN 20355943,06%
Antalya
23°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Özçelik Ankara’dan talimat mı BEKLİYOR?

Başkan Özçelik Ankara’dan talimat mı BEKLİYOR?

ABONE OL
19:22 - 28 Nisan 2024 19:22
Başkan Özçelik Ankara’dan talimat mı BEKLİYOR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya, 31 Mart yerel seçiminde CHP’nin adayı Osman Tarık Özçelik’i Belediye Başkanlığı görevine seçerken, Özçelik ise 5 Nisan’da görevi MHP’li Adem Murat Yücel’den devraldı. 5 Nisan’da koltuğa oturan CHP’li Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, aradan geçen 24 günlük sürede ise henüz belediye başkan yardımcılarını atamadı.

Özçelik’in belediye başkan yardımcılarını atamaması dikkat çekerken, partililer ve vatandaşlar ise bu konuda atamanın ne zaman yapılacağını merak ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin imzasıyla 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından seçilen belediye başkanlarına yazı gönderildi.

CHP, belediye başkanlarına gönderdiği yazıyla, üst yönetim, belediye şirketleri ve iştiraklerinde gerçekleştirilecek yönetici ve uzman kadro atamaları ile belediye başkan yardımcısı atamalarının parti genel merkezi ile görüş alışverişinde bulunarak karara bağlanmasını istemişti.

Başkan Özçelik’in, Feyzi Alaaddinoğlu yerine Murat Levent Koçak’ı, Tunahan Kasapoğlu yerine Hasan Can Kamburoğlu’nu, Hasan Erdoğan yerine Sadık Dizdaroğlu’nu görevlendireceği, ayrıca Nazmi Zavlak’a Kırsaldan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi vereceği öğrenildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.