DOLAR 32,5815 0.28%
EURO 35,0081 0.08%
ALTIN 2.459,490,97
BITCOIN 21012871,15%
Antalya
25°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yılmaz, öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Yılmaz, öğrencilerle bir araya geldi

ABONE OL
13:21 - 10 Aralık 2021 13:21
Başkan Yılmaz, öğrencilerle bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Yedi Bilim Koleji’nde ‘Kariyer Günü’ etkinliklerine katıldı.

Gazipaşa Yedi Bilim Koleji’nin ‘Kariyer Günü’ etkinlikleri kapsamında düzenlediği organizasyona katılan Başkan Yılmaz, öğrencilerin sorularını cevapladı. Burada konuşan Yılmaz, bu programların öğrencilerde meslek bilincinin oluşmasında önemli bir yer tuttuğunu, seçilen mesleğin kişinin geleceğini, sosyal yaşantısını ve mutlu olmasını belirleyen en önemli faktör olduğunu söyledi.

BAŞKAN YILMAZ, MESLEKİ DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Gazipaşa’da yaklaşık üç yıldır hizmet veren Başkan Yılmaz, “Öğrencilerin kendilerine en uygun ve doğru olan mesleği seçmelerine yardımcı olmak, bir üst öğrenime özendirmek, kendi deneyimlerimden faydalanmalarını sağlamak amacıyla burada bulunmaktayım. Ben öncelikle size kendimden ve mesleğimden bahsetmek istiyorum” diyerek, çocukluğundan başlayan hayat serüvenini ve mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

“ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA SİZLERİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ”

Sınava hazırlanan öğrencilerle motivasyon konuşması yapan Başkan Yılmaz “Hayatımdaki bütün zorlukların üstesinden azimle çalışarak, gayret ederek geldim. Ben de sizlerle aynı dönemlerden geçtim. hatta daha zorlu bir süreçten geçip, buralara geldim. Hayalleriniz ve hedefleriniz uğruna çıktığınız bu yolda sizleri sonuna kadar destekliyoruz” şeklinde konuştu.

“SÖYLENENİN AKSİNE, BEN BU KUŞAĞA ÇOK GÜVENİYORUM”

Başkan Yılmaz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;” Sevgili öğrenciler, doğru meslek seçimine giden yolun ilk önce kendinizi tanımaktan geçiyor. Ardından ilgi ve yetenekleriz doğrultusunda farkındalığınızın artmasından geçtiğini belirtmek isterim. Doğru meslek seçimini yapabilmek için kariyer yolculuğunda belirlenmesi gereken önemli noktalarda fark yaratabilmek için araştırmacı, sabırlı ve tutkulu olmak çok önemlidir. Gazipaşa’da doğmuş biri olarak, bu topraklara hep hizmet etme gayretindeydim. Bu şehirden ayrıldığım zaman daha 12 yaşında bir çocuktum. Hep bir özlem içerisindeydim fakat memleketimden uzak olarak geçirdiğim bu süreçte, kazandığım zorlu tecrübeler sayesinde bir gün ilçeme daha da iyi bir hizmet sunabileceğimi biliyor ve bunun hayalini kuruyordum. Bugün burada sizlerin karşısında olduğum için ve bu ilçenin belediye başkanı olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Herkesin söylediğinin aksine sizlerin de içinde bulunduğu bu kuşağa ben çok güveniyorum. Birbirinden yaratıcı fikirleriniz var, teknolojiyi ve dili en güncel haliyle kullanabiliyorsunuz. İleriye yönelik kararlı hedefleriniz var ve biz bunları gerçekleştirebileceğinize kesinlikle inanıyoruz. Hayalleriniz ve hedefleriniz uğruna çıktığınız bu yolda sizleri sonuna kadar destekliyoruz. Her zaman belediyeye gelebilirsiniz. Bana ya da ekibime ulaşabilirsiniz. Sizleri seviyor ve önemsiyoruz her zaman yanınızdayız’’ ifadesini kullandı. Öğrenciler, sorularına samimice cevap veren Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti. Samimi bir ortamda ve son derece verimli bilgilerin paylaşıldığı ‘Kariyer Günü’ etkinliği, öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Kurucu Müdür Sevgi Altıntaş Tuşgül, Başkan Yılmaz’a  teşekkür etti.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.