DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045283-2,63%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel’den personele ŞOK SÖZLER

Başkan Yücel’den personele ŞOK SÖZLER

ABONE OL
15:19 - 28 Mart 2024 15:19
Başkan Yücel’den personele ŞOK SÖZLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

31 Mart pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı saatler kala, Alanya’daki siyasi partiler ve belediye başkan adayları saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

2004-2014 yılları arasında 2 dönem Kestel’de, 2014-2024 arasında 2 dönem Alanya’da belediye başkanlığı yapan ve bu dönem Cumhur İttifakı’ndan yeniden aday gösterilen Alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz hafta başından itibaren belediye personeline yönelik veda turlarına başladı.

Önceki gün Oba’daki Park Bahçeler ve Fen İşleri şantiyelerinde, bu sabah da Alanya Belediye Sarayı içerisinde personel toplantısı yapan Başkan Yücel’in sözlerinin personeli şok ettiği öğrenildi.

Önceki gün Park Bahçeler ve Fen İşleri şantiyelerinde personelle buluşan ve helallik isteyen Başkan Yücel’in, “Bugüne kadar bazılarınızın kalbini kırmış olabilirim ama önümüzdeki dönem yeniden seçilebilirsek sorunları çözeceğime söz veriyorum” diyerek duygusal bir konuşmaya imza attığı öğrenildi.

Öte yandan bu sabah Alanya Belediyesi içerisindeki bir grup personele sabah saat 08.30’da meclis salonunda toplanma talimatı veren Başkan Yücel’in, sabah programları nedeniyle bu toplantıya tam 2 saat geciktiği ve 08.30’da meclis salonuna topladığı personelle ancak saat 10.30 sıralarında görüşmeye başladığı, bu nedenle iki saat boyunca salonda Başkan Yücel’i bekleyen personelin de büyük tepki gösterdiği gelen haberler arasında.

Başkan Yücel’in Belediye Sarayı içerisindeki personel toplantısında sarf ettiği sözlerin ise belediye çalışanlarını şok ettiği ileri sürüldü.

Bugüne kadar kimseyi sürgüne göndermediğini, kimseyi cezalandırmadığını söyleyen Başkan Yücel’in, “Geride kalan süreçte araya pandemi girdi, bazen maaşınızı ödemekte zorluk çektiğimiz dönemler oldu, hakkınızı helal edin. Kalbini kırdıklarım varsa beni affetsin. Yemek konusunda verdiğimiz sözleri yerine getiremedik ama söz veriyorum, yeniden seçilebilirsek bir aşevi kurup burada tüm personele cüzi rakamlarla öğle yemeği vermeyi planlıyoruz. Ayrıca benim hakkımda ileri geri konuşan ve bana muhalif olan çok sayıda personel olduğunu duyuyorum, biliyorum. Bunların bilgisi bana geliyor. Seçimden sonra bu ve benzer konuşmaları yapan kişiler hakkında bazı yaptırımlarım olacak” dediği de edinilen bilgiler arasında.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.