DOLAR 32,3388 0.17%
EURO 35,1360 -0.14%
ALTIN 2.242,23-0,04
BITCOIN 2077131-5,64%
Antalya
20°

AÇIK

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel’e Ayhan Şahenk İlkokulu’ndan plaket

Başkan Yücel’e Ayhan Şahenk İlkokulu’ndan plaket

ABONE OL
14:55 - 29 Kasım 2022 14:55
Başkan Yücel’e Ayhan Şahenk İlkokulu’ndan plaket
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu’nu ziyaret etti. Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek ve Okul Müdürü Ayşe Yılmam, Başkan Yücel’e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Kestel Mahallesi’nde bulunana Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu’nda yapılan çalışmalar tamamlandı. Alanya Belediyesi’nin öncülüğünde, Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yapılan çalışmalarla tek katlı okul iki kata çıkarıldı ve sınıf sayısı attırıldı, okulun temeline de güçlendirme çalışması yapıldı. Ayhan Şahenk Vakfı tarafından ayrıca okulun içerisinde yenileme çalışması gerçekleştirildi. Okul kütüphanesi yenilendi ve ayrıca sıra, masa, klima, perde gibi tüm ihtiyaçlar da giderilerek eğitime hazır hale getirildi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel öncülüğünde okul ile ilgili eksikliklerin giderildiğini belirten Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek ve Okul Müdürü Ayşe Yılmam, Başkan Yücel’e katkılarından dolayı plaket takdim etti. Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yapılan çalışmalara Belediye olarak destek verdiklerini belirten Başkan Yücel, “Eğitime çok büyük destekleri olan Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yapılan okul, hem büyüdü hem de yenilendi. Oldukça modern ve kaliteli bir şekilde öğrencilere hizmet verecek hale getirildi. Doğuş grubuna ve Ayhan Şahenk Vakfı’na böyle bir hizmetin altına imza attıkları için bölgemiz ve Alanya’mız adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.