DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22430441.1441%
Antalya
33°

AÇIK

13:04

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Başkan Yücel’e promosyon sorusu I BÜTÇE KAYNAĞI NEDİR?

Başkan Yücel’e promosyon sorusu I BÜTÇE KAYNAĞI NEDİR?

ABONE OL
12:49 - 6 Temmuz 2023 12:49
Başkan Yücel’e promosyon sorusu I BÜTÇE KAYNAĞI NEDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Belediyesi, son günlerde Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına binlerce esnafa yönelik promosyon dağıtımına başladı. İçerisinde belediye icraatlarının yer aldığı kuşe kağıda basılı dergi, üzerinde Adem Murat Yücel yazan kaliteli kurşun kalemler, not defterleri ve araba aynasına asılmak için kokunun bulunduğu binlerce promosyon eşya, Alanya Belediyesi araç ve görevlilerinde şehrin dört bir yanındaki binlerce esnafa ve vatandaşa dağıtılıyor.

Geçen ay yapılan Alanya Belediye Meclisi toplantısında, kasada EYT’den emekli olan personele kıdem tazminatı ödeyecek para olmadığı için 30 milyon TL kredi kullanma yetkisi istendiği, ayrıca SGK’ya olan 300 milyon TL’lik borcu nedeniyle SGK’nın belediye mallarına ipotek konulduğu bir dönemde bu tür eşantiyon promosyon eşyaların dağıtılması, vatandaşın da kafasını karıştırdı.

Binlerce esnafa ve vatandaşa dağıtılan promosyon eşantiyonların bütçe kaynağını soran vatandaş, “Hem EYT’lilere kıdem tazminatı ödemek için 30 milyon TL kredi kullanma yetkisi isteniyor, hem de SGK’ya olan 300 milyon TL’lik borç için kamunun mallarına ipotek konuluyor, şimdi de binlerce kişiye ne kadar bütçe ayrıldığı belli olmayan promosyon eşyalar dağıtılıyor. Madem belediyenin kasasında para yok, mallarına ipotek konuluyor, o halde bu tür promosyonlara para harcamaya ne gerek var” dediler.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP