DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22355001.52138%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Yücel’in kayıp 750 bin TL’si nerede? PARANIN KAYNAĞI KİM

Başkan Yücel’in kayıp 750 bin TL’si nerede? PARANIN KAYNAĞI KİM

ABONE OL
09:21 - 6 Ocak 2024 09:21
Başkan Yücel’in kayıp 750 bin TL’si nerede? PARANIN KAYNAĞI KİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Minibüscüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası eski başkanı Doğan Bacak ile şimdiki Başkan Paşa Özkan sosyal medyada yine birbirine girdi.

Doğan Bacak’ın iddiasına göre; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Paşa Özkan’a esnafa dağıtılmak üzere 2 milyon lira söz verdi ancak bunun 750 bin TL’sini elden Paşa Özkan’a verdi.

Başkan Yücel’in bu parayı Alanya Belediyesi bütçesinden mi yoksa kendi şahsi hesabından mı verdiği ise merak konusu oldu.

Alanya’da özellikle pandemi döneminde işyerini kapatan yüzlerce küçük esnaf iş yapamayıp mağdur olurken, Başkan Yücel’in diğer oda başkanlarına da benzer maddi desteklerde bulunup bulunmadığı ise bilinmiyor.

Başkan Yücel’in Paşa Özkan’a verdiği iddia edilen bu parayı belediye bütçesinden karşıladıysa hangi gerekçe ile verdiği ise bir başka tartışma konusu. Başkan Yücel’in, Alanya’daki diğer küçük esnafın zor durumdan kurtulması için önümüzdeki süreçte diğer oda başkanlarına da belediye bütçesinden ya da kendi şahsi hesabından para verip vermeyeceği sorusunun yanıtı ise küçük esnaf tarafından merakla bekleniyor.

İddiaya göre eski başkan Doğan Bacak, taşımalı esnafa para verdiğini söylediği Başkan Yücel’i ziyaret ederek Paşa Özkan’a verilen paranın esnafa dağıtılmadığını söyledi. Bu durumun ortaya çıkmasına bozulan Başkan Yücel ise “ben Paşa Özkan ile görüşüp paranın nereye gittiğini sorarım” dedi ancak Başkan Yücel’in yanında Paşa Özkan’ı telefonla arayan Doğan Bacak, Paşa Özkan yanıt verince telefonu Başkan Yücel’e uzattı.

Başkan Yücel ise iddiaya göre Paşa Özkan’ı karşısında bulunca parayı ne yaptığını sordu ancak Paşa Özkan’dan tatmin edici bir yanıt alamadı. Tüm bu konuşmaları telefonuna kaydeden Doğan Bacak’ın ise ses kaydını tüm taşımalı esnafa dinlettiği ve Paşa Özkan’ı “Başkan Yücel’den aldığı paraları vermiyor” diyerek şikayet ettiği gelen haberler arasında.

Sosyal medya hesabında konuyu gündeme yeniden gündeme getiren Bacak şunları yazdı:

“Alanya Servisçiler Odası Başkanı Paşa Özkan’a bir esnaf olarak soruyorum. Taşımalı eğitim yapan servisçi esnaflarımıza Alanya Belediye Başkanımız sayın Adem Murat Yücel kendi cebinden esnaf zarar etmesin diye 2 milyon lira yardım sözü vermişti. Bunun 750 binini elden ‘taşımalı esnafa dağıt’ diye 1 ay önce başkan Paşa Özkan’a elden vermiştir ama esnafa dağıtılmamıştır. 1 aydır bu 750 bin TL nerede. Acilen taşımalı esnafa açıklamanı istiyorum. Ayrıca daha buna benzer taşımalı esnafa dağıtılmayan ne paralar var, günü gelince yazacağım merak etmeyin” dedi.

Doğan Bacak’a Facebook’ta yanıt veren ve para aldığını inkar etmeyen ama tatmin edici bir açıklama da yapamayan Paşa Özkan ise şunları söyledi:

“Ben de soruyorum; Bu soruyu hangi vasıfla soruyorsun? Ben Doğan Bacak değilim, esnafın 1 kuruşunda gözüm olmaz. Benim esnafım kimin ne yapacağını çok iyi bilir, bunu 2022’de de gördük. Esnafımız 2022’de, esnafın hakkını yiyenin nasıl viran olduğunu da gösterdi. Sen kendini bunlarla boşuna yorma, bunlar sana prim yapmaz. Başka şeyler bul esnafın yararına, ben de ayakta alkışlayayım.”

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP