DOLAR 32,5670 0.23%
EURO 34,9953 0.05%
ALTIN 2.447,570,48
BITCOIN 20946480,21%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BELEDİYEDE DAYAK SKANDALI İDDİASI

BELEDİYEDE DAYAK SKANDALI İDDİASI

ABONE OL
14:16 - 28 Mayıs 2021 14:16
BELEDİYEDE DAYAK SKANDALI İDDİASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Yılmaz’ın kendi biriminde çalışan Fazıl Çağlar adlı personeli mesai sırasında tokatladığı iddiası Gazipaşa gündemine adeta bomba gibi düştü. Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, havalimanı kavşağından sökülen Osmanlı Tuğrası’nı önceki gün, Alparslan Türkeş Parkı’na koymak için çalışma başlattı. Çalışmalara eşlik eden Müdür Mustafa Yılmaz, kazayla eline çekiç vuran personeli Fazıl Çağlar’a iki kez tokat atıp küfür ederek çalışma alanından kovdu. Diğer birkaç belediye personelinin gözü önünde yaşandığı iddia edilen olay, görgü tanıklarında şok etkisi yarattı.

Yaşanan dayak skandalı iddiasının ardından belediye personeli Fazıl Çağlar’ın bağlı bulunduğu Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) temsilcilerinin harekete geçtiği öğrenildi. Önümüzdeki hafta içi Gazipaşa’ya gelmeleri beklenen sendika başkanı ve ekibinin konuyu detaylı bir şekilde ele alması bekleniyor. Olay günü Gazipaşa dışında bulunan CHP’li Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ise iddialar karşısında tutumu merak ediliyor.

Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan, Gazipaşa Belediyesi’nin resmi internet sitesinde bile fotoğraf ve bilgileri yer almayan Mustafa Yılmaz’ın Gündoğmuş nüfusuna kayıtlı olduğu ve asıl mesleğinin öğretmenlik olduğu biliniyor. Öğretmenlik mesleğini birkaç kez bırakıp emlakçılık yaptığı öğrenilen Yılmaz’ın, Gazipaşa’da Muzkent ve Kararlar İlköğretim Okulu’nda görev yaptığı, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatıyla kısa bir süre önce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne atandığı belirtiliyor.

Kaynak: www.gazipasahaber.com

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.