DOLAR 32,2051 -0.01%
EURO 35,0171 -0.01%
ALTIN 2.515,470,61
BITCOIN 21994662,10%
Antalya
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Bülent Kandemir’den Alanya’daki partililere UYARI

Bülent Kandemir’den Alanya’daki partililere UYARI

ABONE OL
20:52 - 10 Mayıs 2024 20:52
Bülent Kandemir’den Alanya’daki partililere UYARI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan İlçe Başkanı Bülent Kandemir, “Başkan Özçelik’e ve belediye meclis üyelerine destek olmamız lazım. Lütfen herkes halka hizmet için ne gerekiyorsa onu yapsın. O hizmeti doğru yapabilmek için önerilerde bulunsun” dedi.

CHP Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. ALTSO Konferans Salonu’ndaki toplantıya Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, önceki dönem ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Kandemir, ikinci yüzyıla girerken Alanya Belediyesi’ni CHP’nin kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kandemir, “Seçim örgütsüz kazanılmaz. Ben Bülent Kandemir geldi seçimi aldı iddiasında bulunamam. Sadece Osman Tarık Özçelik de bu seçimi kazanamazdı. Bu bir örgüt işi. Ben oturduğum yerden kalkamam ama yüzlerce telefon açtım diyen o kadar çok insan var ki. Bu bence bütün Alanya’nın başarısı. Bizim sloganımız birleş Alanya’ydı. Biz Alanya’yı birleştirdik. Bu dönemde kenardaki mahalleler de dahil girilmedik yer bırakmamak için çok çalıştık. Kadın kollarına, gençlik kollarına verdikleri emek için çok teşekkür ediyorum. Seçim kazanmak bence işin kolay en yanıydı. Seçim kazandıktan sonraki süreci yönetmek, esas işimiz şimdi başlıyor. Bunun da farkındayız. Önümüzde bir genel seçim var. Ülkemiz, emeklilerimiz, gençlerimiz yanıyor. Halkımız zor durumda. Yeni geçen eğitim müfredatı laik eğitime vurulmuş bir darbe daha. Bizim bir an önce iktidar olmamız gerekiyor. Bunun bilincindeyim” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.