DOLAR 32,4574 -0.1%
EURO 34,7982 -0.52%
ALTIN 2.441,420,23
BITCOIN 20784880,84%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
CHP’li Karadağ Süleymanlı Cemaati’ni unuttu mu?

CHP’li Karadağ Süleymanlı Cemaati’ni unuttu mu?

ABONE OL
17:14 - 29 Mayıs 2023 17:14
CHP’li Karadağ Süleymanlı Cemaati’ni unuttu mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlanmasının ardından değerlendirmede bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ”Cumhuriyet Halk Partisi Alanya’da birinci partidir bu Alanya’nın tarihinde bir ilktir” dedi.

Karadağ’ın seçim değerlendirmesinde CHP’ye blok oy verdikleri belirtilen, hatta Ak Parti’nin üst düzey isimlerinin hışmına uğrayan Süleymanlı Cemaati’ne tek satır teşekkür etmemesi dikkat çekti.

Karadağ, açıklamasında şunları söyledi:

“Demokrasi şöleni içerisinde geçen bir seçim sonucunu elde ettik. Seçimler ve sandık demokrasinin bir göstergesidir. Alanya’da tüm halkımız demokratik ortam içerisinde oylarını tescil ettirdi. Sandıklardan çıkan tüm oylara biz saygı duyuyoruz. Ülkemiz için hayırlı olsun diyorum ama bundan önceki 21 yıllık yönetim içerisindeki idarenin ise ülkemize neler getirdiğini, bundan önceki seçim çalışmalarında tek tek izah etmiştik.

Süreç içerisinde mutlaka bu eleştirilerimizi ve öngörülerimizi ülkemiz adına yapacağımız tüm çalışmalarda tekrar sergilemek bizlerin görevi olacaktır. Genel Başkanımız ve 13’ncü cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu yeterli oyu alarak seçilmemiş gözüküyor ancak ilçede Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti aldığımız yüzde 52’lik oy bizim Alanya’da başarılı bir siyasi çalışma yaptığımızın göstergesidir. Tüm devlet imkanlarını kullanan bizim siyasi rakiplerimize karşı Alanya’da aldığımız bu netice bizler için çok önemli bir başarı örneğidir.

Bu, Alanya’nın tarihinde ilk defa bir seçimde Cumhuriyet Halk Partisi ve ortaklarının ciddi olarak oy artışının göstergesi ve birinci parti oluşumuzdur. Alanya’mıza gerçekten bir teşekkür borcumuz var. Bu seçimlerde Alanya’da çok ciddi bir takım gelişmeler oldu. Buradan öncelikle tüm partililerimize, Millet İttifakı bileşenlerine, çalışmalara canı gönülden katılan seçim komitesi başkanımız Bülent Kandemir’e ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Teşekkürlerimden sonra önemli bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Siyaset, geleceğe yön verme sanatıdır. Geçmişimizden mutlaka dersler çıkaracağız ve önümüze bakacağız. Alanya’da birinci parti oluşumuz bizlere şöyle bir görev yüklemiştir. Artık Alanya’da yerel yönetim bizlerden sorulacak. Kısa bir süre sonra yerel seçimler yapılacak, bundan sonra bizim görevimiz yerelde Alanya Belediyesi’nin yönetimini mutlaka almaktır. Şimdiden tüm Alanya halkına hayırlı olsun diyorum.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.