DOLAR 32,4511 -0.13%
EURO 34,7613 -0.66%
ALTIN 2.437,050,05
BITCOIN 2078357-0,89%
Antalya
24°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Çocuktan al haberi I Olay anını baştan sona anlattı

Çocuktan al haberi I Olay anını baştan sona anlattı

ABONE OL
10:42 - 15 Nisan 2022 10:42
Çocuktan al haberi I Olay anını baştan sona anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da park halindeki trafikten çekili araç alev alev yanarak küle döndü. Otomobilin nasıl yandığını ise mahallenin küçük yaştaki çocukları polis ve gazetecilere başından sonuna anlattı.
Yangın, dün saat 15.00 sıralarında Muratpaşa’ya bağlı Sedir Mahallesi Zambak Caddesi üzerindeki bir apartmanın otoparkındaki bir otomobilde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Orhan Otun’a ait trafikten çekili eski model bir otomobilde bilinmeyen nedenden ötürü yangın çıktı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesinin ardından olay yerine itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Bu sırada çevredekiler kovalara doldurdukları sularla yangını söndürmeye çalıştı. Kısa sürede otoparka gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yanan araç söndürüldü.

“İtfaiye çağırın’ diye uyardım”

Yangında araç küle dönerken, otomobilin yanına gelen 7-8 yaşlarındaki çocuklar ise polis amcalarına olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Ardından görüntü alan gazetecilere yönelen çocuklardan biri, “Arkadaşlarımızla geldiğimizde burada yangın vardı. Ben koşup ‘İtfaiye çağırın’ diye onları uyardım. Bir tane abi itfaiye çağırdı. Yangını itfaiyeciler söndürdüler” dedi. Soğutma çalışmalarının ardından polis ekipleri, yangının çıkışıyla ilgili inceleme başlattı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.