DOLAR 32,4533 0.11%
EURO 34,4528 -0.13%
ALTIN 2.489,440,27
BITCOIN 2040331-4,07%
Antalya
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
DEVA PARTİSİ’NDE CELAL TAŞKIN SÜRPRİZİ

DEVA PARTİSİ’NDE CELAL TAŞKIN SÜRPRİZİ

ABONE OL
13:28 - 7 Aralık 2020 13:28
DEVA PARTİSİ’NDE CELAL TAŞKIN SÜRPRİZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ali Babacan’ın genel başkan olduğu DEVA Partisi’nin Antalya İl Teşkilatı, Termessos Bulvarı üzerindeki il binasında düzenlenen tanışma kokteylinde bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Mustafa Uçak da etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen yönetim kurulu ve üyeler, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında gerçekleşen törende konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı, yönetim kurulu ve üyelerin yetki belgelerini dağıttı.

DEVA Partisi il yönetiminde şu isimler yer aldı; Ahmet Ersin Bilgin, Ahmet Ünlüoğlu, Ali Biricik, Barış Metin, Ebru Özdemir, Ebubekir Bizkevelci, Ece Demiral, Emre Dur, Emre Karaşin, Erdem Ateş, Eyüp Çiftçi, Halil Duru, Hasan Karabulut, Kifayet Askeroğlu, Kıvanç Çetinkaya, Mecit Müdürhanoğlu, Mehmet Ali Şener, Murat Barçın, Mutlu İlker Şahin, Naci Çelik, Nuray Özkul, Özlem Arlıer, Rafet Aslan, Recep Çoban, Selda Öner, Seyit Bekir Yıldırım, Sibel Burgucu, Sinan Tetik, Tayfun Ayan, Turan Onur Recepoğlu, Yalçın Kaçar, Yasin Kaçar ve Zülal Yüce.

Öte yandan geçen hafta Alanya’ya gelen İl Başkanı Süleyman Akıncı ile bir grup yönetim kurulu üyesi, Alanya’da iş insanı Celal Taşkın’la görüştü. İki gün boyunca Alanya’da çeşitli kesimlerden sürpriz isimlerle görüşen Akıncı ve ekibine Alanya’da Celal Taşkın mihmandarlık yaptı. 2014-2019 yılları arasında Alanya Belediye Meclisi’nde siyaset yapan MHP’li Celal Taşkın’ın DEVA Partisi ile yakın temasa geçmesi, akıllara, “Acaba MHP’den istifa edip DEVA’ya mı geçti?” sorularını getirdi. 2020’nin ilk aylarında avukat Fatih Barcın’ın ismi DEVA Partisi İlçe Başkanı olarak geçmiş ancak Barcın’ın kendisine gelen teklifi nazikçe geri çevirdiği iddia edilmişti. DEVA Partisi’nin Alanya’da hangi ismi ilçe başkanı yapacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.