DOLAR 32,5226 0.09%
EURO 34,9638 -0.18%
ALTIN 2.437,670,07
BITCOIN 20992900,29%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Doğan Bacak’tan zehir zemberek yanıt I ‘BU ODAYI SİZE TESLİM ETMEM’

Doğan Bacak’tan zehir zemberek yanıt I ‘BU ODAYI SİZE TESLİM ETMEM’

ABONE OL
21:06 - 24 Ağustos 2021 21:06
Doğan Bacak’tan zehir zemberek yanıt I ‘BU ODAYI SİZE TESLİM ETMEM’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Esnafın düşük ücretle taşıma yaptığını söyleyen Paşa Özkan’ı eleştiren Alanya Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Doğan Bacak, “Buralar size kalmaz. Buralar sizin elinize geçse bu esnaf yiyecek ekmek bulamaz. Okul önlerinde barınamaz, evine ekmek bile götüremez” diye konuştu.

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, kendisini esnafa rakip oluşturmak ile suçlayan başkan adayı Paşa Özkan’a sert çıktı. Sosyal medya hesabından video yayınlayan Bacak, derdinin esnafın daha iyi para kazanması olduğunu söyledi. Bacak, şu açıklamayı yaptı: “Yarın saat 10.00’da Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü’nde taşıma ihalesi var. Oda olarak bu ihaleye gireceğiz. Bu ihaleye girmemizin sebebi, bütün esnafımız ihaleleri odamız alsın diye üzerimde baskı yapıyor. Cuma günü de engelli özel eğitim taşıması için ihale var. Bu ihaleye de gireceğiz. Allah izin verirse bu taşımalı ihaleyi de alacağız. Yıllardır bu ihaleyi alan bir şirket var. Ben bunları konuşmak istemedim, istemiyorum da. Bu tür polemikleri sevmiyorum ancak bu arkadaş beni zorluyor. Mart’ın 30’una kadar bir daha konuşmayacağım. İhaleler açık.

Bu tür yerler hiç kimsenin babasının yeri değil. Bunları esnafın kendisi de bir şirket de alır. Kim girerse girsin, ihaleyi alsın. Burada benim amacım esnafın yüksek paraya taşıma yapması. Başka bir şey değil. Beni senin ne yaptığın ilgilendirmiyor. Bir zamanlar buna (Paşa Özkan) plaket verdik. Plaket insanları onurlandırmak için verilir. Biz esnafları çalıştırsın dedik. Ama Özkan yanında 10 kişi var. 5’er servis yapıyor. Diğer esnafa kazanç yok. Ben bu plaketi verdiysem bunun tersini yap diye vermedim. Seni onore edeyim diye verdim ama sen değerini bilmedin. Yaptığın bütün işler yazılı. Rehberin yaptığı işin tamamının parasını vermiyorsun. Esnafın yıllardır yevmiyesi daha belli değil. Paşa efendi, bu tür polemiklere girmek istemiyorum. Ben burada esnafın derdindeyim.

Senin derdinde değil. Sen bildiğini yap. Buralar daha sizlere kalmaz. Buralar sizin elinize geçse bu esnaf yiyecek ekmek bulamaz. Okulların önlerinde barınamaz. Evine ekmek götüremez. Benim senden ricam, rehberlerin, taşıma yapan esnafın yevmiyesini duvara as. Şimdiye kadar yevmiyesini bilen yok. Arabaları kaptırmışlar, geliyorlar buraya dert yanıyorlar. Arabanın satışını alamıyorlar. Bir daha konuşmayacağım. Ben ne yaparsam esnaf için yaparım. Seni falan dinlemem. Esnafı takip ederim. Seni 15 sene yanımda taşıdım. Sana 15 sene ekmek yedirdim. Seni nerden getirdiğimi herkes biliyor. Benim derdim esnaf. Bu esnafı nasıl iyi paraya çalıştırabiliriz? Benim derdim bu.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.