DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2075599-1,97%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Eğitim Bir-Sen Gazipaşa, kahvaltıda bir araya geldi

Eğitim Bir-Sen Gazipaşa, kahvaltıda bir araya geldi

ABONE OL
09:45 - 28 Mart 2022 09:45
Eğitim Bir-Sen Gazipaşa, kahvaltıda bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Eğitim Bir-Sen Gazipaşa Temsilciliği üyeleri kahvaltıda buluştu. Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Görgülüer, kahvaltıya katılanlara teşekkür etti.

Gazipaşa’da Eğitim Bir-Sen üyeleri, kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi. Eğitim Bir-Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltıya katılım oldukça yüksekti. Pazar günü saat 10.00’da Pazarcı Mahallesi’ndeki Av. Kemal Akça Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli’nin restoranında gerçekleşen sabah kahvaltısına Eğitim Bir-Sen İl Başkan Yardımcısı Mehmet Merdun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Şenol Görgülüer, sendikanın önceki dönem başkanlarından Musa Turgut, Ahmet Gül ile sendika üyeleri katıldı. İl Başkan Yardımcısı Mehmet Merdun, tarafından önceki dönem ilçe başkanlığı yapan Musa Turgut, Ahmet Gül ve Mustafa Gül ile yeni başkan Şenol Görgülüer’e çiçek takdim edildi. Kaynaşma kahvaltısına katılan eğitimciler bol bol sohbet edip, ailecek güzel bir hafta sonu geçirdi.

ERDEMLİLER HAREKETİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Şenol Görgülüer, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, “Gazipaşa Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak heyecanımızı tazeleyen, kardeşliğimizi pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiren kahvaltı programımızı gerçekleştirdik. Üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğimizde beklentinin üzerinde katılım olması ayrıca herkesi memnun etti. Bizleri yalnız bırakmayan İl Başkan yardımcısı Mehmet Merdun ve önceki dönem başkanlarımız Musa Turgut,Ahmet Gül ve Mustafa Gül e katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Gerçek gücümüz olan üyelerimize ve değerli ailelerine minnettarız” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.