DOLAR 32,5260 0.11%
EURO 34,9889 -0.14%
ALTIN 2.436,270,01
BITCOIN 20992550,31%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Eğrigöl Yaylası Festivali için Osman Amca’dan onay çıktı

Eğrigöl Yaylası Festivali için Osman Amca’dan onay çıktı

ABONE OL
07:31 - 12 Temmuz 2022 07:31
Eğrigöl Yaylası Festivali için Osman Amca’dan onay çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’ya Gökbel ve Tokar Yaylası şenliklerinden sonra bu kez de Güzelbağ Eğrigöl Yaylası Şenliği geliyor. Önceki gün Güzelbağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜYADER) Başkanı Bilal Talaşoğlu, festivalin fikir babası olan, Büyük Alanya TV’de Halk Arenası programı yapımcısı Ersoy Bakır ve bir grup vatandaşla Güzelbağ halkına ait Eğrigöl Yaylası’na giden Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Uyar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun babası Osman Çavuşoğlu’nu da Söbüçimen Yaylası’ndaki evinde ziyaret etti.

Festival öncesi detayları Osman Çavuşoğlu’na anlatan Hilmi Uyar, “Eğrigöl Yaylası’nda yer tespitini yaptık. Festival için en uygun yeri tespit ettik ve kararımızı verdik. 20 ve 21 Ağustos tarihinde 1. Eğrigöl Yörük Festivali, Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi.

Eğrigöl Yaylası’nın yakın komşusu olan Söbüçimen Yaylası ise aynı zamanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da doğup büyüdüğü, halen ailesinin evlerinin ve arazilerinin bulunduğu, bölgenin en geniş yaylalarından biri olarak biliniyor. Güzelbağ Eğrigöl Yaylası’nda düzenlenecek festivale Batı Alanya’nın tüm muhtarları ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de tam destek veriyor.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.