DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072167-1,38%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Elektrikli scootera 6 kişi binerek canlarını hiçe saydılar

Elektrikli scootera 6 kişi binerek canlarını hiçe saydılar

ABONE OL
15:20 - 6 Ağustos 2022 15:20
Elektrikli scootera 6 kişi binerek canlarını hiçe saydılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’nın farklı noktalarında elektrikli scootera aynı anda binen 6 çocuk, bununla da yetinmeyerek yokuş aşağı son hızla ilerledi. O anlar trafikte ilerleyen başka sürücüler tarafından cep telefonuyla saniye saniye kayda alındı.
Yaz mevsimiyle birlikte turizm kenti Antalya’da elektrikli scooterlar yoğun şekilde kullanılmaya başlandı. Kentte emniyet güçlerinin denetim ve uyarılarına rağmen elektrikli scooterların hatalı kullanımı devam ediyor. Birkaç gün önce elektrikli scooterlara 5 kişi binmiş ve ters yönden trafiği tehlikeye düşürmüştü. Benzer bir görüntü ise dün akşam vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Kentin farklı noktalarında elektrikli scootera 6 çocuk aynı anda bindi ve trafikte ilerledi. Bununla da yetinmeyen çocuklar yokuş aşağı son hızla yol aldı. Kayıt alan sürücü ise ”Güvenli taşımacılıkta son nokta. İyi sürüyor helal olsun” sözleri ile şaşkınlığını dile getirdi. Bir süre trafikte ilerleyen scooter, ara sokaklarda gözlerden kayboldu.
Öte yandan, elektrikli scootera bir kişiden fazla binmek yasak ve bu kurala uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanıyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.