DOLAR 32,4575 -0.11%
EURO 34,7501 -0.67%
ALTIN 2.439,160,13
BITCOIN 2068477-0,81%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Emlak sektöründe dürüst olan kazanır’

‘Emlak sektöründe dürüst olan kazanır’

ABONE OL
17:29 - 12 Temmuz 2021 17:29
‘Emlak sektöründe dürüst olan kazanır’
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

30 yıldır inşaat ve emlak sektöründe yer alan Al Jazeera Real Estate firmasının sahibi Kamil Çiçek, “Mülk satın almak için yurtdışından gelip ülkemizi tercih eden misafirlerimize önce güven veriyoruz, sonra konut satıyoruz” dedi

ALANYA Türkmen Arap İşadamları ve Dostluk Derneği Başkanı, Mahmutlar Mahallesi’ndeki Al Jazeera Real Estate firmasının sahibi Kamil Çiçek, gayrimenkul ve inşaat sektöründe 30 yıla yakın bilgi birikimi ve tecrübelerini Trend Alanya aracılığı ile sektöre yeni giriş yapan genç müteşebbislerle paylaştı. Emlak ve inşaat sektöründe başarılı ve kalıcı olmanın ilk şartının dürüstlük olduğunu ifade eden Kamil Çiçek, “Biz müşterilerimize doğru ve akıllı yatırım imkanlarının yanı sıra, her anlamda rahat etmeleri için gayret gösteriyoruz. Alanya’da müteahhitlik belgesini alan ilk firmalardan biriyiz. İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 1990-2000 arasında Almanya’da, 2010-2011 arasında Katar’da, 2001’den günümüze ise Türkiye’de faaliyet gösteriyoruz. Yurtdışı ve yurtiçinde lüks konutlar, villa ve otel inşaatlarının yanı sıra özellikle Almanya’da birden fazla özel ve kamu binasını faaliyete geçirdik” dedi.

‘2015’TE ORTADOĞU PAZARINA AÇILDIK’

2015’ten itibaren Iraklı Türkmen iş ortağı Khalid Alsalihi ile birlikte Al Jazeera Real Estate şirketini hayata geçirdiklerini ve Ortadoğu pazarına yöneldiklerini söyleyen Kamil Çiçek, “Firmamız müşterilerine kaliteli yaşam ve doğru projelerle kazançlı yatırımlar sunmaya devam ediyor. Al Jazeera Real Estate şirketi; inşaat, taahhüt ve emlak olmakla beraber aynı zamanda kaliteli, konforlu, sosyal donatıları ile daha nitelikli gayrimenkulleri daha proje aşamasında iken reklam, ilan, gayrimenkul fuarları gibi tanıtım araçları ile Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Körfez bölgesinden yatırımcılarla buluşturuyor” diye konuştu.

MOBİLYA VE DEKORASYON UYGULAMASI

Aynı zamanda mobilya ve dekorasyon uygulamaları da yaptıklarını ifade eden Kamil Çiçek, “Bölgemizdeki Clup Hotel Sera, Orient Palace Hotel, Rixos Piremium Hotel, Aydın Bey Kings Palace Hotel, Lara Limak Deluxe, Konya Bera Hotel, Alanya Grand Sözbir Otel, Sidar Residance, Antalya Lara Palmiye Evleri, Antalya Lara Liderkent Evleri, Alanya Sınav Dershanesi, Almanya’da Köln Hastanesi, Kassel Huzurevi, Laibsik Tren İstasyonu, Frankfurt Hapishanesi, Alanya’da Pasha Inn Hamamı gibi tesislerin projeleri de bize aittir” diye konuştu.

Çiçek, 2015’ten itibaren Iraklı Türkmen iş ortağı Khalid Alsalihi ile birlikte ticaret yapıyor.

Al Jazeera Real Estate şirketi uzman kadrosuyla hizmet veriyor.

Şirket, Ortadoğu’nun yanı sıra Avrupa ve Rus pazarına da hitap eden bir portföye sahip.

Dekorasyon ve mobilya uygulaması yapılan otellerden biri de Konya’daki Bera Otel.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.