DOLAR 33,0958 0.33%
EURO 35,9847 0.33%
ALTIN 2.520,670,53
BITCOIN 22168004.81629%
Antalya
28°

AZ BULUTLU

13:04

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

EMŞAV Gazipaşa hizmete açıldı

EMŞAV Gazipaşa hizmete açıldı

ABONE OL
09:27 - 16 Haziran 2023 09:27
EMŞAV Gazipaşa hizmete açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Gazipaşa İlçe Başkanlığı, düzenlenen tören ve dualarla hizmete açıldı. Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz Cuma günü açılışı gerçekleştirildi.

İstiklal Mahallesi, Mehmet Oğuz Bulvarı’nda bulunan EMŞAV İlçe Başkanlığı’nın açılış töreninde tüm şehitlerimiz dualarla anıldı. Açılış programı Alanya Mehteran takımının gösteriyle başladı. Ardından ise açılış duası yapıldı. Açılışta konuşan EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, “Vakfımız 1998 yılında kuruldu. 5 bin şehit ailesinin resmi protokolde temsil eden tek vakıftır. EMŞAV vakfı, Türkiye genelinde gönüllülerle beraber yaklaşık 70 bine yakın üyesi mevcuttur. Türkiye’de Emniyet Teşkilatını ve diğer şehit ve gazi ailelerine hizmet etmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı tarafından tanınan vergi muafiyeti de buna dahil. Gazipaşa İlçe Başkanlığı’mızı da bugün açmak kısmet oldu. İlçe Başkanımız Murat Hakan Erdoğan kardeşimiz de inşallah buradaki şehit ve gazi ailelerine hizmet edecek” dedi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Murat Hakan Erdoğan da EMŞAV Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak İlçemizdeki gazilerimizin ve şehit ailelerimizin sorun ve sıkıntılarını dinleyip her sayıp onların yanında olacağız ve onların haklarını savunacağız. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz’a ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP