DOLAR 32,4065 -0.1%
EURO 34,8252 0.21%
ALTIN 2.432,43-0,24
BITCOIN 2021756-2,71%
Antalya
24°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Eray Erdem ve Mehmet Kural’a şok suçlama!

Eray Erdem ve Mehmet Kural’a şok suçlama!

ABONE OL
21:51 - 3 Nisan 2023 21:51
Eray Erdem ve Mehmet Kural’a şok suçlama!
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Milletvekili aday listelerinin il seçim kurullarına verilmesine günler kala Alanya siyasetinde ortaya atılan bir iddia CHP tabanı ve CHP’nin milletvekili aday adaylarını rahatsız etti.

İddiaya göre; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ile ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural, ALTSO seçim sürecinde birlikte hareket ettikleri turizmci Mustafa Kemal Kahya’nın CHP’nin Antalya listesinde iyi bir sıralamaya girmesi için Antalya ve Ankara nezdinde çok özel ve önemli girişimlerde bulundu.

Geçen haftaya kadar aktif siyaset arenasında bulunmayan Mustafa Kemal Kahya’nın Ankara’da bir otelinin olduğu, bu nedenle CHP’nin üst yönetimleriyle sıkı ilişkiler içerisinde olduğu dedikodusunun parti tabanına yayılarak, aslında Mustafa Kemal Kahya’nın Ankara tarafından çok istenen bir aday olduğu izlenimi verilmeye çalışıldığı ileri sürüldü.

Bir diğer iddiaya göre ise ALTSO Başkanı Eray Erdem ile Meclis Başkanı Mehmet Kural, gerek Antalya gerekse Ankara nezdinde CHP’nin üst düzey isimleri ile görüşerek Mustafa Kemal Kahya’nın Antalya listesinde ilk 6’ya girmesi gerektiği konusunda ısrarcı bir tutum sergiledi.

Bu durumun CHP Alanya İlçe Teşkilatı ve diğer milletvekili aday adayları tarafından duyulduğu, ALTSO Başkanı Eray Erdem ile Meclis Başkanı Mehmet Kural’a tepki gösterildiği öğrenildi.

Eray Erdem’in kemik ekibinden olan, bugüne kadar siyasetin s’siyle uzaktan yakından ilgisi bulunmayan ve CHP’ye yeni katılım sağlayan Mustafa Kemal Kahya’nın milletvekili adayı olması için Ankara ve Antalya nezdinde ısrarcı ve baskıcı bir tutum sergilendiği iddiaları ise parti tabanında rahatsızlık yarattı.

Alanya’dan aday adayı olan ve ömrünü CHP’de geçiren Ali Hancı, Murat Özçelik, Nurhan Özcan, Ömer Zavlak, Şengül Yeşildal ve Ali Takavut gibi isimler dururken, daha dün CHP’ye üye olan, bugüne kadar CHP için hiçbir çalışma yapmamış olan Mustafa Kemal Kahya için Erdem ve Kural’ın ısrarcı ve baskıcı bir tavır sergiledikleri iddialarının da diğer aday adayları tarafından da tepki topladığı gelen haberler arasında.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.