DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450.95394%
Antalya
32°

AÇIK

13:04

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Erkan Cebeci sahaya hızlı indi FOTO GALERİ

Erkan Cebeci sahaya hızlı indi FOTO GALERİ

ABONE OL
22:18 - 4 Ocak 2024 22:18
Erkan Cebeci sahaya hızlı indi FOTO GALERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı, genç iş insanı Erkan Cebeci ziyaret turuna devam ediyor. İlk olarak önceki dönem Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’yu ziyaret eden Cebeci, daha sonra Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaretinde İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ile bir araya gelen Cebeci, İlçe Teşkilatı’nın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İlçe Başkanı Tavlı ile gerçekleştirdiği istişarede, Alanya’nın geleceği ve halkın beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulunan Cebeci, kentin ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini paylaştı. Cebeci, İlçe Gençlik Kolları’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak gençlerle bir araya geldi. Cebeci, gençlerle yapılan sohbetin, gençlerin beklentilerini dinlemek ve onların katılımını teşvik etmek adına önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Ak Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erkan Cebeci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Ak Parti çatısı altında Alanya’nın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmak, halkımızın taleplerini dinleyerek çözüm üretmek amacıyla Ak Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına başvurdum. Bugün gerçekleştirdiğim ziyaretlerde, İlçe Başkanımız Mehmet Şarani Tavlı ile hasbihal etme fırsatı buldum. Ayrıca Gençlik Kolları’nın toplantısında genç kardeşlerimizle buluşmak, onların enerjisinden güç almak benim için çok değerliydi. Alanya için birlikte başarılı projeler hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP