DOLAR 32,5760 0.26%
EURO 34,9795 -0.01%
ALTIN 2.444,580,36
BITCOIN 20947940,10%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
FLAŞ FLAŞ FLAŞ. CHP’DE ŞOK İSTİFA İDDİASI

FLAŞ FLAŞ FLAŞ. CHP’DE ŞOK İSTİFA İDDİASI

ABONE OL
22:35 - 10 Şubat 2021 22:35
FLAŞ FLAŞ FLAŞ. CHP’DE ŞOK İSTİFA İDDİASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le ters düşen, istediklerini yaptıramayan ve İl Başkanı olduğu halde Böcek ve ekibi tarafından hiçbir yetkisi yokmuş gibi davranılan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın istifasının istendiği bilgisi kulisleri hareketlendirdi. Bugün öğle saatlerinde CHP Genel Başkanı’nın Nusret Bayar’ın istifasını istediği, il yönetiminin de bu konuyu görüşmek üzere olağanüstü toplandığı yönündeki bilgi dikkatlerin CHP Antalya İl Binasına çevrilmesine neden oldu.

CHP’ye yakın kaynakların, “Başkan Böcek’le arasının açılmasından sonra İl Başkanı olmasına rağmen kimse O’nu istemiyor” dediği Nusret Bayar’ın görevden alındığı ya da istifasının istendiği bilgisi ne CHP Genel Merkezi ne de Antalya içindeki kaynaklar tarafından doğrulanmazken, Nusret Bayar ile ilgili olarak Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi gittiği ve istifa etmesi konusunda ikna edildiği ancak henüz bu konuda bir tasarrufta bulunulmadığı bilgisi de Genel Merkez’e yakın kaynaklar tarafından iddia edildi. Nusret Bayar, “Böyle bir şey söz konusu değil” dedi.

Söylentilerin ana kaynağı olan İl Yönetim Kurulu toplantısı ile ilgili olarak, il yönetim kurulu üyeleri, toplantının normalde dün olması gerektiğini ancak cenaze nedeni ile gerçekleştirilemediğini, bugün bunun için toplanıldığını söylediler.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.