DOLAR 32,5023 -0.05%
EURO 34,9003 0.12%
ALTIN 2.420,82-0,04
BITCOIN 1883040-3,30%
Antalya
22°

AÇIK

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa MHP yönetimi arı gibi çalışıyor

Gazipaşa MHP yönetimi arı gibi çalışıyor

ABONE OL
09:53 - 4 Temmuz 2022 09:53
Gazipaşa MHP yönetimi arı gibi çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Mustafa Aksoy, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Yavuz Uysal, MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen, Gazipaşa’da ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal, MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen ve yönetim kurulu üyeleri, Çörüş ve Yeşilyurt mahallelerini ziyaret ettiler. Mahalle muhtarları Rafik Akça ve Rıza Bahçe ile ev ziyaretleri yapan MHP heyeti, vatandaşlarla buluşup istek ve sorunlarını dinlediler.

MHP heyeti, köylülerin sorunları için çözüm üretmeye çalıştı. Çörüş Mahalle Muhtarı Rafik Akça ve Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Rıza Bahçe tarafından karşılanan MHP yönetimi, vatandaşlarla sohbet edip sorun ve bu sıkıntılarını dinledi. Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Terzi, “MYK üyemiz Mustafa Aksoy, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal, Meclis Üyesi Murat Özgen ve yönetim kurulu üyelerimizle Çakmak Mahallesi’nde vatandaşlarımızla buluşup hasbıhal ettik, dertlerini dinledik. Elimizden geldiğince sorunlarına çözümler üretmeye çalıştık. Bu güzel ziyaretlerde bizleri yalnız bırakmayan Çörüş Mahalle Muhtarı Rafik Akça’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Daha sonra Yeşilyurt Mahallesi’nde vatandaşla buluşup hasbıhal ettik, dertlerini dinledik. Elimizden geldiğince sorunlarına çözümler üretmeye çalıştık. Bu güzel ziyaretlerde bizi yalnız bırakmayan Mahalle Muhtarı Rıza Bahçe’ye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.