DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2,12%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da devlet çocukları almasın diye şov yaptı

Gazipaşa’da devlet çocukları almasın diye şov yaptı

ABONE OL
10:36 - 7 Mart 2023 10:36
Gazipaşa’da devlet çocukları almasın diye şov yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa’da geçtiğimiz günlerde 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve daha önce kendisini depremzede gibi gösterip devletin imkanlarından yararlanmaya çakışan C.K’nın şovmenlik yaptığı ortaya çıktı.

Olay, pazar günü akşam saat 20.30 sıralarında Pazarcı Mahallesi’nde bulunan 5 katlı binanın çatısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen C.K., iddiaya göre eşi ile tartışma yaşayıp, eşi tarafından terk edilmesi üzerine
Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan 5 katlı binanın çatısına çıktı. Çatıda güçlükle ayakta duran C. K. eşinin ve çocuklarının yanına gelmesini istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri her olasılığa karşı bina önünde önlem aldı. Polis ekiplerince ikna edilmeye çalışılan C.A., eşi ve çocuklarının gelmemesi durumunda kendini aşağı atacağını söyledi. Bir süre sonra olay yerine gelen eşi ve 2 çocuğu C.K.’yi ikna ederek 5 katlı binanın çatısından indirdi. Çatıdan indirilen Can K. ifadesi alınmak üzere Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

DEVLET ÇOCUKLARI ALMASIN DİYE ÇATIYA ÇIKIP ŞOVMENLİK YAPMIŞ

Aldığınız duyumlara göre Gazipaşa’da pazar günü akşam çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan C.K’nın daha önce kendisini depremzede olarak gösterip KYK yurdunda kalmak istediği Depremzede olmadığı anlaşılınca KYK’da sorun çıkardığı daha sonra eşi ve çocuklarının başka bir yere yerleştirildiği ve tekrar gidip orada da sorun çıkardığı öğrenildi. Hakkında bazı suçlardan dolayı açılmış davaları bulunan C.K’nın çocukları dilendirdiği de iddia edildi. Yani C.K’nın Aile ve sosyal politikalar bakanlığının Çocukları Yuvaya götüreceğini öğrendiği ve daha sonra çocukları yuvaya göndermek için çatıya çıkarak intihar edeceğini söylemişti ama C.K’nın asıl amacını intihar etmek falan olmadığını ve çocuklarını yuvaya vermek için şovmenlik yaptığı ortaya çıktı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.