DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22483611.13947%
Antalya
33°

AÇIK

13:04

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Gazipaşa’da kimler belediye başkan adayı olacak?

Gazipaşa’da kimler belediye başkan adayı olacak?

ABONE OL
09:36 - 16 Haziran 2023 09:36
Gazipaşa’da kimler belediye başkan adayı olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

2024 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Gazipaşa Belediye Başkanlığı için birçok kişinin ismi adaylık için konuşuluyor.

Gazipaşa’da Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından gözler yerel seçimlere çevrildi. 2024 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimlerde birçok kişinin ismi Gazipaşa Belediye Başkanlığı için konuşulmaya başlandı. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimin ardından adaylardan hiçbirinin yeterli oranda oy alamaması nedeniyle, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri 28 Mayıs’ta bir kez daha gerçekleşmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tekrar Cumhurbaşkanı seçilmişti. Şimdi gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından birçok il ve ilçede olduğu gibi Gazipaşa’da belediye başkanlığı aday adaylığı için siyasi partilerden kimlerin aday adayı olacağı halk arasında sıkça konuşulmaya başlandı.

2019 yılında Gazipaşa Belediyesi’ni CHP’ye kaptıran Ak Parti’de birçok ismin adı başkan adaylığı için geçiyor. Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik ve Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça’nın ismi adaylık için ön plana çıkıyor. Halk arasında son zamanlarda en çok Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’ın adı adaylık için konuşuluyor. Bazı ilçe başkanlarının, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi ilçede 8-10 mahalleyi bile ziyaret etmediğini belirten vatandaşlar, Ak Parti İlçe Başkanı Doğan’ın ise göreve geldiği günden bu yana sahada olduğunu söylediler. Vatandaşlar, düğün, cenaze ve mevlit gibi günlerde gece gündüz demeden hep halkın yanında olan ve 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimleri öncesi 53 mahalleyi tek tek ziyaret edip Cumhurbaşkanı için destek isteyen İlçe Başkanı Doğan’ın yerel seçimlerinde Gazipaşa Belediye Başkan adayı olabileceğini söylüyor.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP