DOLAR 32,5021 -0.03%
EURO 34,8502 -0.5%
ALTIN 2.441,790,24
BITCOIN 2077626-1,13%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da sevgi engel tanımadı

Gazipaşa’da sevgi engel tanımadı

ABONE OL
09:54 - 10 Mayıs 2022 09:54
Gazipaşa’da sevgi engel tanımadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle özel eğitim öğrencileri ve ailelerinin katılımıyla Sevgi Yürüyüşü yapıldı

Gazipaşa’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Sevgi Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, özel eğitim öğrencileri ve yakınları katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından Kaymakam Orhan Altun ve özel öğrenciler tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Özel öğrenciler ve ailelerine programın ardından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaymakam Orhan Altun, Engelliler Haftası nedeniyle mesaj yayınladı. İlçe Kaymakamı Altun, herkesin engelli adayı olduğunu belirterek şunları söyledi, “Ülkemizde ve dünyada engellilerin sosyal ve ekonomik yönden karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmek ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla her yıl 10-16 Mayıs haftasını kapsayan hafta “Engelliler Haftası” olarak kutlanmaktadır. Mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın yolu, bireylerin hayatı paylaşarak birbirlerinin sorunlarına duyarlı olmasından geçmektedir. Hepimiz, birer engelli adayı olduğumuz bilinci ile hareket ederek engellilerimizi anlamaya ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışmalıyız. Kentimizde, engelli bireylerin hayata katılmalarının önündeki engelleri kaldırmak amacıyla başta eğitim ve sağlık hizmetleri olmak üzere devletimiz tarafından verilen hizmetlerin kalitesini arttırmanın gayreti içindeyiz. Amacımız; engelli bireylerin ekonomik ve sosyal hayatın içinde daha çok görünür olmalarını sağlamaktır. Sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız, toplumumuz için birer güç kaynağıdır. Engelli vatandaşlarımızın geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak imkânlar oluşturulması, onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması, yalnızca engelli vatandaşlarımızı değil, tüm toplumu mutlu edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Engelliler Haftası’nın toplumumuzda engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.