DOLAR 32,2450 -0.17%
EURO 35,1371 0.02%
ALTIN 2.502,261,48
BITCOIN 21500402,02%
Antalya
23°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Goygoyculara aldanmayın! Alanya’da asayiş BERKEMAL

Goygoyculara aldanmayın! Alanya’da asayiş BERKEMAL

ABONE OL
12:06 - 30 Nisan 2024 12:06
Goygoyculara aldanmayın! Alanya’da asayiş BERKEMAL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen hafta Alanya’da iskelede yaşanan şiddet görüntülerinin ardından düzenlenen İlçe Asayiş Toplantısı’nda emniyet, jandarma ve zabıtanın turizm sezonunda yaptığı çalışmalar ve aldığı güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Alanya iskelesinde tekneciler arasında yaşanan kavgada 6 kişi yaralanmış, görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılmıştı. Turizm sezonu öncesi ilçe imajına yakışmayan görüntülerin ardından Kaymakam Ürkmezer başkanlığında İlçe Asayiş Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Osman Karalay ve Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal katıldı.

Toplantıda Kaymakam Ürkmezer, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal’dan Alanya genelinde zabıta denetimleri ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. İlçenin asayiş ve güvenlik konularının konuşulduğu toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında emniyet, jandarma ve zabıtanın turizm sezonu yaptığı çalışmalar ve aldığı güvenlik tedbirleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.