DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20322586,47%
Antalya
21°

AÇIK

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
GÜNDOĞMUŞ’TA KORONA PANİĞİ

GÜNDOĞMUŞ’TA KORONA PANİĞİ

ABONE OL
06:50 - 17 Ağustos 2020 06:50
GÜNDOĞMUŞ’TA KORONA PANİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın komşu ilçesi Gündoğmuş’un Devlet Hastanesi’nde görev yapan bir doktorun koronavirüs testinin pozitif çıkması ilçe genelinde paniğe neden oldu. Doktorun muayene ettiği 11 kişi karantina altına alındı. Pandemi sürecinin başından bu yana neredeyse hiç vaka görülmeyen Gündoğmuş’tan kötü haber geldi. Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in duyurduğu kötü haberin ardından ilçe genelinde panik yaşandı.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Eyvah, nihayet bu da oldu! Allahümme ecirne min şerri koronavirüs. Değerli dostlar, bu paylaşım sizler panik yapasınız diye paylaşılmadı. Tedbir alasınız diye. Önemsemediğiniz kurallara uyasınız diye. Takmadığımız maskenin yerine, oksijen tüpü takılmasın diye paylaşıldı. Evet, maalesef ilçemizde bir pozitif vaka çıktı. Devlet hastanesine geçici görevle Manavgat’tan gelen bir hekimimizde pozitif vaka tespit edildi. Bu hekimin muayene ettiği 11 hasta evlerinde karantinaya alındı. 11 kişinin kimlerle tokalaştığı, temas ettiği araştırılıyor. Bulduk mu başa belayı. Aman dikkat! Bu musibet bize bir bulaşırsa başka yerde götürdüğü gibi götürmez. Allah’ım sen muhafaza eyle.”

Vaka tespit edilen doktorun ve ilçe genelinde karantina altına alınan 11 kişinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu, evlerinde karantina altında tutuldukları öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.