DOLAR 32,3848 -0.21%
EURO 34,7799 0.08%
ALTIN 2.438,920,03
BITCOIN 2035528-1,52%
Antalya
23°

AZ BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İncekum Orman Kampı’na Wome Deluxe DARBESİ

İncekum Orman Kampı’na Wome Deluxe DARBESİ

ABONE OL
07:08 - 16 Nisan 2024 07:08
İncekum Orman Kampı’na Wome Deluxe DARBESİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

10 yıl önce kamuya ait İncekum Orman Kampı’na Wome Deluxe Otel’i yapan şirketin şimdi de yine kamuya ait Tabiat Parkı’nın tamamına otel yapmak için başvuru yaptığı iddia ediliyor. Önümüzdeki günlerde Avsallar Mahallesi’nde halkın katılacağı bir toplantı için davette bulunulurken, Gür ailesinin kamuya ait tabiat parkının tamamını almak için harekete geçtiği ileri sürülüyor.

Wome Deluxe Hotel’in İncekum Tabiat Parkı üzerine turizm tesisi yapma başvurusu ÇED raporuna takıldı. Avsallar Mahallesi Muhtarı Hayri Yıldırım, Wome Hotel’in kapasite arttırımı için düzenlenecek ÇED toplantısına tüm Avsallar halkını davet etti.

Alanya’nın Avsallar Mahallesi’nde bulunan mūlkiyeti orman arazisi üzerinde olan Wome Hotel’in kapasite artırım başvurusu üzerine ÇED (Çevresel Etkileri Değerlendirme) toplantısı düzenlenecek. 10 yıl önce kamuya ait İncekum Orman Kampı’na Wome Deluxe Otel’i yapan şirketin şimdi de yine kamuya ait Tabiat Parkı’nın tamamına otel yapmak için başvuru yaptığı iddia ediliyor.

Avsallar Muhtari Hayri Yıldırım tüm Avsallar halkını ÇED toplantısına davet etti. Perşembe günü saat 12.30’da Avsallar Ekmek Fırını’nda düzenlenecek toplantıya katılımın önemli olduğunu vurgulayan Muhtar Yıldırım şu açıklamayı yaptı:

“Ōnemli: Tūm halkımızın dikkatine. Avsallar sahilimizdeki mūlkiyeti Ormana ait Wome otel işletmesi ekteki ilanda belirtilen kapasite artış talebi için ÇED toplantısına katılmanız çevremiz ve geleceğimizle ilgilidir. Katılımın çok kalabalık olması gereklidir.”

İşte o şok belge…

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.